Son Dakika... İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı!

Son dakika haberi... İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2024 10:18 GÜNCELLEME 17.01.2024 15:11 GÜNCEL
Son Dakika... İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı!
Son Dakika... İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı!

SON DAKİKA HABERİ: İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10001 Sokak'ta faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında saat 08.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevlerin hızla sardığı fabrikadan yükselen dumanlar, bölgenin birçok noktasından görüldü. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kontrol altına aldı. Fabrikada yapılan kontrollerde iş yeri çalışanı olduğu öğrenilen 1 kişinin cesedine ulaşıldı, 3 işçi de yaralandı.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca fabrika bahçesindeki hafif ticari araç da kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

KAYNAK : DHA, AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ahmet Aksoy 3 ay önce Şikayet Et
    Parfüm değil, Sayaç üretimi yapan tesis
    Cevapla
  • Vahim 3 ay önce Şikayet Et
    İtici gaz olarak LPG kullanıldığı sürece bu tip yangınlar olacak insanlar ölecek.. Yetkililer takip etmeliiii....Yazık insanlara..
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hergün felaket
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çok geçmiş olsun, vefat eden işçi kardeşimize RABBİM Rahmetiyle, Merhametiyle,Mağfireti yle muamele eylesin, Ailesinin Başısağolsun RABBİM Sab-rı Cemil (Güzel Sabırlar )versin. Yarılılarada acil Şifalar versin.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yangınlar çok arttı kimseye iftira olmasın ama Sigorta parası için yapanın Allah belasını versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR