Erzurum'da sevgilisiyle tartışan kadın hareket halindeki araçtan atladı

Erzurum'da, sevgilisiyle gezerken cep telefonuna bir erkekten 'karım' yazılı mesaj gelen Hümeyra Ç. (28), erkek arkadaşının, durumu ailesine anlatacağını söylemesi üzerine korkup, seyir halindeki hafif ticari araçtan atladı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2024 03:18 GÜNCELLEME 18.01.2024 09:58 GÜNCEL
Erzurum'da sevgilisiyle tartışan kadın hareket halindeki araçtan atladı
Erzurum'da sevgilisiyle tartışan kadın hareket halindeki araçtan atladı

Olay, Yakutiye ilçesi ile Aziziye ilçesini birbirine bağlayan Farabi Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, evlilik hazırlığı yapan Hümeyra Ç. ile Abdurrahman Ö. buluşup, 35 JT 408 plakalı hafif ticari araçla gezintiye çıktı.

Bir süre sonra Hümeyra Ç.'nin telefonuna 'karım' yazılı mesaj geldi. Gelen mesajı gören Abdurrahman Ö., Hümeyra Ç. ile tartışmaya başladı. Abdurrahman Ö., daha sonra mesajın atıldığı numarayı arayıp, karşısına çıkan kişiyle de tartıştı. Abdurrahman Ö., telefonu kapattıktan sonra sevgilisi Hümeyra Ç.'ye, her şeyi ailesine anlatacağını söyledi.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTAN ATLADI

Abdurrahman Ö.'nün bu sözleri üzerine paniğe kapılıp korkan Hümeyra Ç., seyir halindeki hafif ticari aracın kapısını açıp, kendisini yola attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ağır yaralandığı belirlenen Hümeyra Ç., olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hümeyra Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

'TARTIŞTIK, 'SENİ ANNE VE BABANIN ÖNÜNE ATACAĞIM' DEDİM'

Polis, olayla ilgili Abdurrahman Ö.'yü gözaltına aldı. Abdurrahman Ö. ilk ifadesinde, Hümeyra Ç. ile 3 aydır birlikte olduğunu belirterek, "Cep telefonuna bir başka erkek tarafından gönderilen ve 'karım' diye hitap edilen mesajı gördüm. Tartıştık, 'Seni anne ve babanın önüne atacağım' dedim. Evlerine doğru giderken araçtan atladı" dediği öğrenildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

 

KAYNAK : DHA, AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Karslı 3 ay önce Şikayet Et
    Hikaye anlatıyor kendi atlamamış olabilir, belkide kendisi attı polis bu olayı iyi araştırmalı, sadece arabadan atlayan bir insanın yoğun bakımlık bir duruma gelmeside ayrıcı manidar... En iyisini yine Allah (cc) bilir...
    Cevapla
  • İnce HESAP 3 ay önce Şikayet Et
    bir koltuğa iki karpuz sığmaz, bir yerde önüne çıkar.
    Cevapla
  • hhüseyin 3 ay önce Şikayet Et
    Kadının atlaması biraz garip. Polis atlama mı yoksa araçtan atılma mı iyi araştırmalı bence
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    Neyse biz orada yoktuk görmedik habere göre bir şeyler söyleyip vebal almayalım.
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kadınlara pozitif ayrımcılık kalkmalı.nice erkekler yuvam dağılmasın diye karıların yaptıklarını sineye çekiyor.kadınlar da bu durumu bildiği için rahat rahat ceviz kırabiliyorlar.bu vb.durumlardan dolayı boşanma vakaları evliliklerden fazla duruma gelmiş.yetkililere duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR