Pendik'te faciadan dönüldü: Tell örgüler kurtardı!

Pendik'te frenleri tutmayan hafif ticari araç inşaatın kenarındaki tel örgülere çarparak durabildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2024 07:10 GÜNCELLEME 20.01.2024 09:26 GÜNCEL
Pendik'te faciadan dönüldü: Tell örgüler kurtardı!
Pendik'te faciadan dönüldü: Tell örgüler kurtardı!

İstanbul Pendik'te gerçekleşen kaza, saat 01.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi, Sergi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 34 KGJ 35 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü, sokak üzerinde yolcu bıraktıktan sonra kontağı kapalı şekilde yokuş aşağıya inmeye başladı.

Freni tutmayan hafif ticari aracın direksiyonu kitlenirken yolun sağındaki tellere çarparak durabildi. Hafif ticari aracı inşaat alanına düşmekten tel örgüler kurtardı.

İhbar üzerine olay yerine İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri, hafif ticari aracı halat ile bağlayarak mahalle sakinleri ile birlikte bulunduğu yerden çıkarttı.

Mahalle sakinlerinden İsmail Türk, "Burada arabadan birisini indirdiler, indirdikten sonra arabayı stop ettiler. Stop ettikten sonrada arabadan indirdikleri kişiyi biri eve götürdü. O arada da bunlar arabayı çalıştırmadan devam ettiler. Devam edince, anladığım kadarıyla fren şişti, tutmadı. Yaralı yok" diyerek yaşananları anlattı.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Araçların Bakımlarını zamanında yaptırmak ve dikkatli araç kullanmak çoooook önemli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR