9 kente sarı kodlu uyarı: Sıcaklık10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 9 kente sarı kodlu uyarı verildi. Sıcaklıkların 8 ila 10 derece birden düşmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2024 22:31 GÜNCELLEME 20.01.2024 22:31 GÜNCEL
9 kente sarı kodlu uyarı: Sıcaklık10 derece birden düşecek
9 kente sarı kodlu uyarı: Sıcaklık10 derece birden düşecek

Şiddetli yağış uyarısı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. İstanbul dahil 9 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Marmara bölgesi soğuk havanın etkisi altına girdi. Sıcaklıkların 8 ila 10 derece birden düştü.

Megakentte yağış pazar gününe kadar devam edecek. Önümüzde günlerde sıcaklık mevsim normallerinde seyredecek. Öte yandan sıcaklığın düşmesiyle bazı illerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceğini duyuruldu.

Sarı kodla uyarılan İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Tekirdağ'da sağanak yağış bekleniyor. Edirne ve Kırklareli de yağmurla birlikte bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR