Kliseye saldırı sonrası AK Parti'den açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesinde ayin sırasında bir vatandaşımıza yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2024 13:34 GÜNCELLEME 28.01.2024 13:51 GÜNCEL
Kliseye saldırı sonrası AK Parti'den açıklama
Kliseye saldırı sonrası AK Parti'den açıklama

AK Parti'li Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesinde ayin sırasında bir vatandaşımıza yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimiz konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine kast edenler, asla emellerine ulaşamayacaktır'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da kilisede ayin sırasında silahlı saldırıİstanbul'da kilisede ayin sırasında silahlı saldırı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Yine bıgün yüzlerce gazzeli katledildi
    Cevapla
  • Kerim 3 ay önce Şikayet Et
    Failler acilen yakalanmalı ibreti alem için maşayı tutan eller dünyaya gösterilmeli. Müslümanlardan kimseye zarar gelmez hele hele ibadet edilen hiçbir yere. Kendi kendilerine kurşun sıktırıyorlar. ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR