Kendisine yardıma gelen polisi vurmuştu, karar verildi!

İzmir, Karabağlar'da, 'KADES'le yardıma gelen, emniyetteki işlemleri sonrası kendisini evine bırakan polis memurunu, çıkan tartışmanın ardından eline geçirdiği tabancasıyla vuran 4 çocuk annesi B.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2024 07:16 GÜNCELLEME 02.02.2024 07:28 GÜNCEL
Kendisine yardıma gelen polisi vurmuştu, karar verildi!
Kendisine yardıma gelen polisi vurmuştu, karar verildi!

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Uzundere Mahallesi 6002 sokak TOKİ Konutlarındaki bir apartmanda meydana geldi. İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen B.K., eşinden ayrılmak için boşanma davası açtı.

Cuma günü boşanma davası görülecek olan B.K., iddiaya göre, eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım istedi. Kısa sürede eve gelen polis ekipleri, B.K.'yı alarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürdü. Burada ifadesi alınan B.K.'nın, daha sonra eşinden şikayetçi olmadı.



ULAŞIM OLMADIĞI İÇİN YARDIM İSTEDİ

B.K. emniyetteki işlemlerinin ardından ulaşım sorunu yaşayacağı gerekçesiyle polis ekiplerinden yardım istedi. Polis otosuna bindirilen B.K. oturduğu adrese götürüldü. İddiaya göre, B.K. araçtan indiği sırada, kendisini bırakan polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine polis memuru evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen S.A., B.K.'ya eşlik ederek apartmanın 1'nci katındaki dairesine kadar götürdü. B.K., kapı girişinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı polis memuru S.A.'nın beylik tabancasını aldı. Ardından ateş ederek S.A.'yı belinden vurdu. Yaralanan polis memuru olay yerinden kaçmaya çalışırken, B.K. ise evine girdi.

Olaydan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda 'Polis vuruldu' ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.A.'yı (50) yaralı halde buldu. Sağlık çalışanları tarafından belinden tabanca ile vurulduğu belirlenen S.A., ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan polis memuru S.A.'nın tedavisi sürüyor.

TUTUKLANDI

Yapılan araştırmada ise saldırıyı gerçekleştiren kişinin kısa süre önce KADES uygulamasından yardım çağrısında bulunan B.K. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen B.K., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kadın polisin silahına nasıl ulaşıyor demekki yakın temas var polis soruşturulmali
    Cevapla
  • tornavida 2 ay önce Şikayet Et
    ekip aracı ticari taksi mi herkesin yardımına koşuyor polisi buna mecbur bırakanlar utansın
    Cevapla
  • osmanlı 2 ay önce Şikayet Et
    eğer polis sebebini açıklayamadı ise kadın asabi ve şeytani...ismail türüt ün ofli ile bayburtli hikayesi gibi orada ne oldi de vuruldi...
    Cevapla
  • Serdar 2 ay önce Şikayet Et
    Memleket yaşanmaz hale geldi, millet cinnet halinde ahlaksızlık, arsızlık, hırsızlık ve her türlü kötülük zirvede. Bunca sorun varken idarecilerimiz sanki İsviçre'de yaşıyor hiç bir sorunun çözümü için bir çalışma yok, köpekler sokakta çocuk parçalıyor yönetimlerde sadece boş kelam. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
    Cevapla
  • Yadigar 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer polis bı halt yemisse, ben devlet olsam açığa vermem, polisi kayirdigim için değil, millet kendini güvensiz hissetmesin diye.sessizce polisin işine son verir cezasını keserim.boyle olmuş olamaz mı?çünkü sebebi yazılmamış vurmanın.Allahdan korkalim.Cunku varacagimiz yer Onun c.c. huzuru.Canimizi almaya Allah'ın elçisi gelecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR