Taksiye binen katil sadece Oğuz Erge'yi mi katletti?

İzmir'de bindiği takside, taksiciyi arkadan 3 el ateş ederek öldüren katil sadece bir cinayet mi işledi?

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2024 15:36 GÜNCELLEME 02.02.2024 15:36 GÜNCEL
Taksiye binen katil sadece Oğuz Erge'yi mi katletti?
Taksiye binen katil sadece Oğuz Erge'yi mi katletti?

İzmir'de dün sadece taksici Oğuz Erge değil, iyilik de öldürüldü. Gaziemir'de "Bu soğukta insanları sokakta bırakmak olmaz" diyerek aracına aldığı kişi tarafından sırtından tam 3 el ateş edilerek vurulan iki çocuk babası taksi şoförü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Araçtan hemen kaçmayan katil aracın içinde çalacak bir şeyler aradı. Katil aracı terk ederken “Bazı insanlara güvenmeyeceksin” dedi ve yaralı taksiciye bir de tokat atarak olay yerinden ayrıldı. 

Taksici Erge'nin niyeti iyilik yapmaktı. Katiline "Arabayı daha yeni aldım. Şoför arkadaşı bıraktım, eve gidiyordum. Çalışmayacağım zaten araba arızalı. Sanayiye bırakacağım sabah arabayı. Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi” demişti.

Çevresindekilerin iyi bir insan olduğuna şahitlik ettikleri Oğuz Erge'nin 6 Şubat depremlerinden sonra depremzede vatandaşları ücretsiz bir şekilde taşıdığı da öğrenildi. 

Kendisine yapılan iyiliğe 3 el ateş eden katil, sizce başka neleri öldürdü?

KAYNAK : Haber7
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • İyilik 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç beklemeden ibreti alem olsun diye asilsin.Cunku iyilik yapma duygusunu öldürdü.
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Bu cani katil ya asılsın ya da çaprazlama kolları ve bacakları kesilsin
    Cevapla
  • Zavallı biri... 3 ay önce Şikayet Et
    O katil, kardeşliğimizi, İyiliği, merhameti, güveni öldürdü. Böyle olaylardan sonra artık iyi insanlar, iyilik yapmaya, merhamet etmeye, muhtacı arabasına almaya korkacak. Dolayısıyla o katil kötü bir çığır açtı. Kıyamete kadar günahı katlanarak devam edecek. Allah kalanlarımıza merhamet, iyilik, güven ve Salih amel nasip etsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR