Cami için dedi, cemaat fark edince kaçtı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde cuma namazı sonrası 'camiye yardım' adı altında haksız yere para toplayan kişi, cemaatin müdahalesi sonrası paralarla birlikte kaçtı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2024 02:56 GÜNCELLEME 03.02.2024 02:57 GÜNCEL
Cami için dedi, cemaat fark edince kaçtı
Cami için dedi, cemaat fark edince kaçtı

Olay, Tosya Şekerci Camisi'nde meydana geldi. Cuma namazı sonrası bir kişi yardım kutusu açarak cami için yardım toplamaya başladı.

CAMİYE YARDIM DİYE PARA TOPLAYIP KAÇTI

Namazdan sonra camiden çıkan cemaat kutuya para atmaya başladı. Ancak, para toplayan kişinin davranışlarından şüphelenen bir vatandaş, sorular sormaya başlayınca panikleyen kişi topladığı paralarla camiden uzaklaştı.

Tosya Müftülüğü, durumu polise bildirdi. Cemaatten haksız yere para toplayan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • VAH HALİMİZE.VAH 2 ay önce Şikayet Et
    Diyanet.camilerden para toplamalamanın kaldırılması ve yasaklanması gerekir.Yardım yapacaklar Diyanetin iban numaralarına yatırmalıler.Hiç yoktan imamlar ve dernek yöneticileride yorulmaz.
    Cevapla
  • ... 2 ay önce Şikayet Et
    Uyanık
    Cevapla
  • hıdır diker 2 ay önce Şikayet Et
    ne olacaktı? yasalar cezalar yetersiz olunca böyle oluyor. yalancı yanlış insanları kazığa oturtup dünyaya gösterilmeliki başkalarıda yapya cesaret etmesinler.
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 ay önce Şikayet Et
    mecliste bulunan 600 beleşciden tiksiniyorum hepsi hırsızı namussuz korumak kollamak için ellerinden geleni yapıyorlar İDAM CEZASI geri gelmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    insan dır sıkıntısı neydi sosyal hizmetler görevini yerine getirmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR