Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı! Hazırlayıp hediye etti...

Usta sanatçı Orhan Gencebay İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a özel şarkı besteledi. Gencebay seçim kampanyası için hazırladığı şarkıyı Kurum'a hediye etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2024 10:50 GÜNCELLEME 03.02.2024 10:55 GÜNCEL
Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı! Hazırlayıp hediye etti...
Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı! Hazırlayıp hediye etti...

Sanatçı Orhan Gencebay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçim kampanyasında slogan olarak kullanılan "Sadece İstanbul" sözünün yer aldığı yeni bir şarkı yaptı.

SEÇİM ŞARKISINA KLİP DE ÇEKİLDİ

AA'da yer alan habere göre Gencebay'ın Murat Kurum'a hediye ettiği seçim şarkısına klip de çekildi. Klip de Kurum'un vatandaşlarla olan görüntüleri ve İstanbul'dan manzaralar kullanıldı.

"TEŞEKKÜRLER ORHAN BABA"

Murat Kurum da şarkıyı, "İstanbul'umuzun eşsiz güzelliğini anlatan Orhan Gencebay'ın şarkısını dinlediniz mi? Teşekkürler Orhan Baba" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

ŞARKININ SÖZLERİ ŞÖYLE

Orhan Gencebay'ın şarkısının sözleri ise şu şekilde:

"İstanbul İstanbul büyük aşkımsın/Seni çok seviyorum sen muradımsın/İstanbul İstanbul şimdi İstanbul/Sadece İstanbul yeniden İstanbul/Türkiye'mizin göz bebeğisin/Sen Allah'ın bizlere hediyesisin/Bütün dünyanın gözü var sende/Sen Rabbimin bizlere emanetisin/Her yanın cennetten bir köşe gibi/Sen iyinin güzelin alametisin/Dünyada bir eşin bir benzerin yok/Sen Allah'ın lütfu kerametisin/İstanbul İstanbul büyük aşkımsın/Seni çok seviyorum sen muradımsın/İstanbul İstanbul sen ne güzelsin/Tarihin kültürünle dünyaya bedelsin/İstanbul dünyanın başkenti sensin/Sen tarihin en büyük efsanesisin/Türkiyem seninle gurur duyuyor/Ne mutlu sen hep bizimlesin/Adalar, Üsküdar, Beyoğlu, Fatih/Sarayburnu, Tarabya, Beykoz, Boğaziçi/Saymakla bitmez ki eşin yok senin/Tarihin kültürünle dünyaya bedelsin."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 127 TÜMÜ
  • Zaloğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Şarkının en isabetli yerinde Gencebay'ın sesi belirse çok güzel olurdu...
    Cevapla
  • kadir 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel olmuş orhan baba
    Cevapla
  • YILMAZ 2 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler Orhan GENCEBAY........
    Cevapla
  • mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş. Eline sağlık Orhan baba
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Eline emeğine sağlık teşekkür ederim... Orhan Gencebay...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR