AFAD'dan son dakika açıklaması! İzmir'de deprem oldu

AFAD'dan gelen son dakika bilgiye göre; Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 3,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2024 09:52 GÜNCELLEME 04.02.2024 10:34 GÜNCEL
AFAD'dan son dakika açıklaması! İzmir'de deprem oldu
AFAD'dan son dakika açıklaması! İzmir'de deprem oldu

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10.01 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD, saat 09.27'de, merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Depremin derinliği 10.01 kilometre olarak ölçüldü.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmis olsun benim yorumum yazı ile ilgili değil İZSU şu faturalarının yüksek olmadıgını söylemis İzmir ciğliye baglı yerleşim yerlerinden haberleri yok herhalde su ödenen su faturalarına bir baksınlar vatandaşı bide utanmadan yalancı durumuna düşürüyorlar öyleki elektrik faturasından bile çok su faturası geliyor millet illallah etti bıktı artık
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyadaki bütün çocuklara, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM. BASİRET, FERASET, FETANET, İMAN, HİDAYET KURTULUŞ MUTLULUK HUZUR SUKUNET ESENLİK FERAHLIK LEZZET AFİYET SAĞLIK SIHHAT ŞİFA KOLAYLIK RAHATLIK İYİLİK GÜZELLİK VERSİN.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR