Kocaeli'de fabrika işçilerini rehine alan şahıs hakkında karar verildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki fabrikada 7 işçinin rehin alınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3'ü serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2024 23:29 GÜNCELLEME 06.02.2024 04:25 GÜNCEL
Kocaeli'de fabrika işçilerini rehine alan şahıs hakkında karar verildi
Kocaeli'de fabrika işçilerini rehine alan şahıs hakkında karar verildi

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) faaliyet gösteren uluslararası bir firmanın fabrikasında 7 işçinin rehin alınmasıyla ilgili yakalanan İbrahim Y'nin ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis ekiplerince E.Y, A.K. ile U.A. da gözaltına alındı.

2 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından salıverildi, İbrahim Y. tutuklama, A.K. ile U.A. ise adli kontrol talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

İŞÇİLERİ REHİNE ALAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Şüphelilerden İbrahim Y. tutuklandı, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde 1 Şubat'ta temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren uluslararası bir firmanın fabrikasında, bazı işçilerin silahla rehin alındığı ihbarı yapılmış, yaklaşık 10 saat süren çalışmalar sonucu rehineler düzenlenen operasyonla kurtarılmıştı. Ekiplerce etkisiz hale getirilen şüpheli İbrahim Y. ise gözaltına alınmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Ülkücü. 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi ülkesinin vatandaşlarını rehin alarak ne yapmak istiyor, acaba? Yoksa tepkisi verilen görüntüden farklı olarak itrail'e her türlü sevkiyatın ülkemizden yapılması mı?
    Cevapla
  • harbi fenerli 2 ay önce Şikayet Et
    herkesi serbest bırakıyorsunuz sayın hakimler bu adamı da serbest bırakın... bir şey yapmamış ki adam pastalı doğum günü bile kutlamışlar...
    Cevapla
  • Murat oksuz 2 ay önce Şikayet Et
    Girdi çıktı yapsınlar
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Madem bu kadar kahramansın, Gazzeye gidebilirsin savaş için. Ne içtiniz siz ..
    Cevapla
  • ramazan 2 ay önce Şikayet Et
    kapıdan geçse gider sen merak etme.
    Cevapla
  • Dumrul 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl çaresizlik nasıl cahillik yarabbim düşmanlarımıza hiçbirşey yapamayıp kendi kendimize zarar vererek düşmanlarımıza karşı bişey yaptığını zanneden bu cahillerle ne yapacağız
    Cevapla
  • Uğur 2 ay önce Şikayet Et
    Uluslararası firma falan diyor ya hani. Haberin detayında rehinelerin milliyetçi den de bahsetsem iyi olurdu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR