Puslu havayı fırsat bildiler! Hedefleri ortalığı karıştırmaktı, Fidan bizzat devreye girdi

Asrın felaketinde İsrail, Türkiye'ye, “Zeytin Dalları” adını verdiği operasyonla 150 kişilik ekip yollamıştı. Dönemin MİT Müsteşarı Fidan'ın bizzat devreye girmesiyle birlikte bölgeye sızmak isteyen karanlık yapılar deşifre edilmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2024 11:23 GÜNCELLEME 07.02.2024 11:24 GÜNCEL
Puslu havayı fırsat bildiler! Hedefleri ortalığı karıştırmaktı, Fidan bizzat devreye girdi
Puslu havayı fırsat bildiler! Hedefleri ortalığı karıştırmaktı, Fidan bizzat devreye girdi

Türkiye, geçen sene 6 Şubat sonrası seferberlik başlatıp depremin yol açtığı büyük yıkımla mücadele etti.

Devletin topyekûn yara sarmaya odaklanması pusuda bekleyen Türkiye düşmanlarını harekete geçirmişti.

KAOS ÇETESİ KARA PROPAGANDA BAŞLATMIŞTI

Fırsatı kaçırmak istemeyen yurt dışı destekli kaos çetesi, etnik yapı üzerinden fitne ateşi yakmak için çalışmıştı. Yalanlar üzerinden ve kara propaganda hamlesi başlatılmıştı.

Terör örgütü THKP-C Acilciler, etnik unsurları kullanarak Hatay’ı karıştırma planı yapmıştı. PKK, FETÖ ve yabancı istihbaratçılar da acısını istismar ettikleri depremzedeleri devlete karşı isyan ettirmek için her yolu denemişti.

HAKAN FİDAN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINI BİZZAT YÖNETTİ

Dönemin MİT Müsteşarı Hakan Fidan daha ilk anlardan itibaren bölgeye giderek arama-kurtarma çalışmalarını bizzat yönetti. Yardım bahanesi ile alana sızmak isteyen onlarca karanlık yapı tespit edildi.

'ASRIN FELAKETİ' İÇİN SKANDAL BENZETME

İsrail merkezli siyonist Chabad örgütü, Asrın Afeti için “Firavun’un Kızıldeniz’de boğulması” benzetmesi yapmıştı. Yardım ekibi görünümlü örgüt tarihî eserleri çalmış, hatta sinagog enkazından çıkardığı bir Tevrat’ı İsrail’e kaçırmıştı. Deprem bölgesine yollanan yardım ekibinde istihbaratçı subaylar bulunduğu için fotoğraftaki bazı kişilerin yüzü de gizlenmişti.

FİTNE KAMPLARI DEŞİFRE OLMUŞTU

Aralarında istihbaratçı subayların yer aldığı ekibin, Kürt ve Alevi vatandaşları sokağa dökmeyi hedeflediği belirlenmişti. Bölgenin detaylı haritasını çıkaran Batılı güçlerin Samandağı, Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü ve K.Maraş’ta açtıkları kamplarda şüpheli faaliyetler yürüttüğü ortaya çıkmıştı.

Güvenlik kaynakları da deprem dönemi birçok ülke istihbarat ajanları ile birlikte MOSSAD’ın Türkiye’ye sızma çabası içerisinde olduğunu, ilk beş günlük dönemde yakın takip ve anında müdahaleyle hepsinin saf dışı edildiği bilgisini paylaştı.  

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 79 TÜMÜ
  • Turan orhangazi 2 ay önce Şikayet Et
    Yahudiden yardım beklemek neyin nesi idi
    Cevapla
  • Metin KONAK 2 ay önce Şikayet Et
    Düşmanı suçüstu yakalamak için arada fırsat vermek gibi düşün Muhtar!!!
    Cevapla
  • Metin KONAK 2 ay önce Şikayet Et
    Düşmanı suçüstu yakalamak için arada fırsat vermek gibi düşün Muhtar!!!
    Cevapla
  • Güzel günler 2 ay önce Şikayet Et
    Kabahat bizde kim bunlarki bunları içeriye sokuyoruz Sadece bu insan musfettesi İsrail ve yandaşlarını da sokmayacaktik kimbilir gözden kaçan neler oldu. Biz bize yeterdik. Birkaç samimi İslam ülkesi tamam yeterdi Allah bunların bu kâfirlerin oyunlarını başlarına bozsun. Amin
    Cevapla
  • Erkan Ertan 2 ay önce Şikayet Et
    Şeytan , demokrasi ve medeniyet maskesi takarak , dar günde küslük olmaz diyor ama , bir mahalle kadar düşünen aklıyla , olup bitenleri siyaset zanneden , tarihine düşman olmuş aptallar BAK İSRAİL YARDIMA GELMİŞ , ELİNİ UZATIYOR , SEN YARDIM KABUL ETMİYORSUN DEDİLER Mİ , YOKSA DİYECEKLERMİYDİ. DİYECEKLERDİ .
    Cevapla
  • Tt6ujnn 2 ay önce Şikayet Et
    Tek bir israilliyi ülkeye almayın.alan vatan hainidir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    İsrailliler amerikaya.
    Cevapla
  • Ulu Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Chp derhal kapatılıp yönetimi tutuklanması şarttır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR