Akit'te üst düzey görevlendirmeler: Karahasanoğlu, Alan, Say...

Akit Medya Grubu’nda üst düzey atamalar gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu’na Nuri Karahasanoğlu’nun başkanlık edeceği Akit’te gazeteci Murat Alan, Genel Yayın Yönetmeni oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2024 17:48 GÜNCELLEME 08.02.2024 21:45 GÜNCEL
Akit'te üst düzey görevlendirmeler: Karahasanoğlu, Alan, Say...
Akit'te üst düzey görevlendirmeler: Karahasanoğlu, Alan, Say...

Medya camiasında 1993 yılından bu yana ses getiren yayıncılığını sürdüren Yeni Akit Gazetesi’nde yeni görevlendirmeler yapıldı.

Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Osman Nuri Karahasanoğlu getirildi.

Karahasanoğlu, daha önce Yeni Akit Gazetesi Müessese Müdürlüğü ve Akit TV Yönetim Kurulu Başkanlığı vazifelerini icra etmişti.

HASAN KARAKAYA'NIN KOLTUĞU MURAT ALAN'A EMANET

Akit'in emektar isimlerinden Murat Alan da yeni vazife üstlendi.
2006 yılından bu yana Yeni Akit Gazetesi'nde görev alan ve sırasıyla adliye muhabirliği, istihbarat şefliği, haber müdürlüğü ve yayın kurulu üyeliği yapan Murat Alan, Yeni Akit Gazetesi ve yeniakit.com.tr’de Genel Yayın Yönetmenliği'ne atandı

Derin devletin çökertilmesi ve FETÖ terör örgütüne yönelik çarpıcı haberlere imza atan Alan, 17-25 Aralık kumpasının deşifre edilmesinde aktif faaliyette bulunmuş, MİT TIR’larına ilişkin fotoğrafları yayınlayarak örgütün önemli isimlerinin ifşa edilip tepelendiği süreci başlatmıştı.

Mütedeyyin kesimin mağduriyetlerine de sessiz kalmayan Akit Genel Yayın Yönetmeni Alan, Sivas mazlumlarının sorunlarıyla ilgili yaptığı haberlerle, zulmü Türkiye kamuoyuna taşımıştı. Gazeteci Alan ayrıca, uydurma delillerle yıllarca zindanda tutulan mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu ile Metin Kaplan’ın tahliyesinin önünü açan belgeli haberleriyle ses getirmişti.

Murat Alan

Murat Alan ayrıca, Akit TV’de yayınlanan Manşetlerin Dili programına sunumu ve yorumlarıyla katkı sağlıyor.

Daha önce merhum Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, merhum Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ve Yalçın Turgut Balaban ile birlikte Yayın Kurulu Üyeliği görevini icra eden Alan, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği’nin (UMED) Disiplin Kurulu Üyeleri arasında yer alıyor. 

HABERİN KALBİ SAY'A EMANET

Yeni Akit gazetesinde Murat Alan’dan boşalan Haber Müdürlüğü görevine de önemli bir atama yapıldi.

Yeni Akit Gazetesi'nin uzun yıllar Arşiv Müdürü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak vazife üstlenen gazeteci yazar Zekeriya Say, Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Aynı zamanda Haber7 yazarı olan Say, yaklaşık 7 yıldır ses getiren köşe yazıları ve haberlere imza atıyordu.

DİJİTALDE SORUMLULULUK FARUK ERZEN'DE

Akit Medya'nın dijital dünyaya açılan ve Türkiye'nin en etkin haber siteleri arasında yer alan Yeniakit.com.tr'de de atama heyecanı yaşandı.

Yeniakit.com.tr'nin Haber Müdürlüğü'ne  Faruk Erzen getirildi.İletişim Fakültesi mezunu olan gazeteci Faruk Erzen, yaklaşık 10 yıldır Akit'in internet sitesinde birçok kademede ciddi çalışmalar üretiyordu.

  • Kanal7 Medya Grubu olarak; Osman Nuri Karahasanoğlu, Murat Alan, Zekeriya Say ve Faruk Erzen'e yeni görevlerinde başarılar diliyor, refikimiz Akit Medya'ya kalemi kuvvetli nice yayınlar temenni ediyoruz.

 

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Alphan İnan 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni yönetime Cenab'ı Hak'tan(C.C)zor görevlerinde engin başarılar ve kolaylıklar niyaz ederim.
    Cevapla
  • Alphan İnan 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni yönetime zor görevlerinde Yüce Allah'tan engin başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Sayha. 2 ay önce Şikayet Et
    Akit güçlü olursa İslami medya cephesi kuvvetli olur. Medyamzın 'Kassam'ı Akit'e hayırlı olsun, vurdukları isabet olsun!
    Cevapla
  • Dava Adamı 2 ay önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
    Cevapla
  • Abdülhamit 2 ay önce Şikayet Et
    Murat Alan’ı uzun yıllardır takip ediyorum maşallah HZ Ali’nin kılıcı gibi keskin ve korkusuz bir gazeteci. Zekeriya Say’ı da yakından takip ediyoruz haber7de çok güzel yazıları var. Hasan Karakaya’nın gidişiyle boşalan koltuğa sonunda yakışan bir adam geldi. Tebrikler Murat Alan süpersin Zekeriya kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR