Bakan Kacır Katarlı mevkidaşıyla görüştü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Katar Sanayi ve Ticaret Bakanı Muhammed bin Hamad bin Qassim Al Thani ile İstanbul'da bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2024 14:39 GÜNCELLEME 09.02.2024 14:39 GÜNCEL
Bakan Kacır Katarlı mevkidaşıyla görüştü
Bakan Kacır Katarlı mevkidaşıyla görüştü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Katarlı mevkidaşı Muhammed bin Hamad bin Qassim Al Thani ile İstanbul'da görüştü.

Görüşmede Katar ve Türkiye arasındaki sanayi, teknoloji ve yatırım alanlarındaki iş birliklerinin değerlendirildiği öğrenildi.

Öte yandan; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri'nin liderliğinde Aralık ayında gerçekleştirilen Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı’nda alınan kararların takibinin yapıldığı belirtildi.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Kacır "Mevkidaşım Al Thani ile, son yıllarda mükemmel bir seviyeye erişen Türkiye-Katar ilişkilerini, sorumlu olduğumuz alanlarda daha da geliştirmek adına kararlıyız. Özellikle sanayi sektörlerimizin entegrasyonunu hızlandıracak yeni adımlar atacağız." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR