Ordu'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Aynı aileden 2 ölü, 2 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2024 23:09 GÜNCELLEME 11.02.2024 03:44 GÜNCEL
Ordu'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Aynı aileden 2 ölü, 2 yaralı
Ordu'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Aynı aileden 2 ölü, 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Aybastı - Fatsa karayolu Meşebükü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra G. yönetimindeki 52 KB 566 plakalı otomobil ile Emre Y. yönetimindeki 58 ADZ 692 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucu araç sürücüleri ile Fatma Yağız ve Zeynep Yağız yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulans ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralılardan Fatma Yağız ve Zeynel Yağız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralıların ise tedavisi devam ediyor.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vedat 2 ay önce Şikayet Et
    maalesef herşeyde olduğu gibi şöförlük konusunda da çok ama çok bilinçsiz davranıyoruz ..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yol olsa neolacak bu millet Akıl Sağlığını ya kaybetti yada Akılla ilişkiyi kesti ikinci husus düşünme yeteneği yok yada Zahmet Etmiyor 1.dakika 2.dakika yüzünden bu ülkede hem Can gidiyor hemde mal Ey millet Aklınızı kahvaltıda mı yazdiniz Allah Aşkına
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    mekânları cennet olsun memleketlilerimin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR