Balıkesir'de yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 20 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2024 09:47 GÜNCELLEME 12.02.2024 10:13 GÜNCEL
Balıkesir'de yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 20 yaralı
Balıkesir'de yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 20 yaralı

Balıkesir'de Ö.K. yönetimindeki 41 AOS 888 plakalı Pamukkale Turizm'e ait yolcu otobüsü, Çanakkale-İzmir kara yolu Kızılay Sanayi Döner Kavşağı'nda aydınlatma direğine çarparak devrildi.

Araca arkasından gelen 17 AAD 344 plakalı otomobilin de çarptığı kazada, otobüsteki bir yolcu hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından otobüsten çıkarılan yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan 19'unun ayakta tedavi edildiği, otomobildeki kişilerin ise kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • gurbetçi 2 ay önce Şikayet Et
    sürücüler sürstli araç kullanıyor, viraja hızlı girdinmi kaza kaçıınlmaz
    Cevapla
  • Salih Tuğra 2 ay önce Şikayet Et
    Otobüs, kamyon gibi araçların 80km hıza sabitlenmesi gerekiyor. Ṣöförlere psikolojik özel eğitim alma ṣartı getirilmeli. Düzenli olarak alkol bağımlılığı varmı diye kontrol edilmeliler ve yaṣ aralığı 35- 60 olmalı. Yoksa bu iṣin önünü alamayız.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Pamukkalenin kaza yaptığına ilk kez şahit oldum
    Cevapla
  • Samsun 2 ay önce Şikayet Et
    Eskiden yollar iyi deyildi kazalar oluyordu simdi hava alani gibi yollar kazalar devam ediyor avrupdada varmi bu kadar kaza olayi bilemem bizde hala devam rahmete kavusan kardesin mekani cennet olsun yaralilara sifa diliyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR