Bursa'da turist otobüsü kazası: Çok sayıda yaralı var!

Bursa'da Katar ve Endonezyalı turistleri taşıyan tur otobüsü. yağışlı havanın etkisiyle yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 10 turist yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2024 02:43 GÜNCELLEME 13.02.2024 02:43 GÜNCEL
Bursa'da turist otobüsü kazası: Çok sayıda yaralı var!
Bursa'da turist otobüsü kazası: Çok sayıda yaralı var!

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi.

TURİSTLERİ TAŞIYAN OTOBÜS AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Katar ve Endonezyalı turistleri İstanbul’a götüren 34 CKJ 448 plakalı tur otobüsü, sürücü B.S’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı.

10 TURİST YARALANDI

Savrulan araç, yaklaşık 50 metre kayarak durabildi. Kazada araçta bulunan Katar ve Endonezya uyruklu 10 turist yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan turistler çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • alp 2 ay önce Şikayet Et
    milletçe hep bi telaş hep bi acele hep bi uyanık tavırlar hep bi bana bi şey olmaz kafaları, hep bi saygısızlık, tahammülsüzlük, magandalık, ahlaksızlık. kimse yaptığı işe saygı göstermez, kazandığını beğenmez, tatmin olmaz hep bi açlık, aç gözlülük, şükürsüzlük, bencillik... başka? kaldımı sayacak meziyet...
    Cevapla
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    yahu hicmi bir gün olmiyacak otobüs kazasiz ,birakin ,kötü hava sartlarinin arkalarina saklanmayin Avrupa birliginin tamamindan daha fazla kazalar oluyor cok disiplinli egitimlerden gecsin tüm araba kullanicilari önüne gelen direksiyona oturmasin yazik cok yazik böyle ACI haberleri bu dengesizler yasasa ne olur??? hoslarina gidermi elbetki degil!"!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR