Bakan Göktaş Mısırlı mevkidaşıyla görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kahire'de Mısır Sosyal Dayanışma Bakanı Nevine El-Qabbaj ile bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2024 11:31 GÜNCELLEME 14.02.2024 11:31 GÜNCEL
Bakan Göktaş Mısırlı mevkidaşıyla görüştü
Bakan Göktaş Mısırlı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 yıllık aranın ardından Mısır'a ziyaret gerçekleştiriyor. 

Ziyaretler kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da ikili temaslara başladı.

MISIRLI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Bakan Göktaş, Kahire'de Mısır Sosyal Dayanışma Bakanı Nevine El-Qabbaj ile görüştü.

Görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Göktaş, sosyal hizmetler alanında iki ülke arasındaki iş birliğine dair adımların ele alındığını belirtti.

Göktaş'ın açıklaması şu şekilde;

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ’ın Mısır ziyareti vesilesiyle bulunduğumuz Kahire’de, Mısır Sosyal Dayanışma Bakanı Sn. Nevine El-Qabbaj ile bir araya geldik. Görüşmede sosyal hizmetler bağlamında ülkelerimiz arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik adımları ele alındık. Nazik ev sahipliği için Sayın Bakana teşekkür ediyorum."

 

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR