Son dakika: Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2024 08:14 GÜNCELLEME 15.02.2024 11:57 GÜNCEL
Son dakika: Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Son dakika: Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Kayseri'den Yozgat'a doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, yoldan çıkarak yan yattı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, otobüste 15 yolcu, 2 muavin ve 2 şoförle birlikte toplamda 19 kişinin bulunduğunu ve bir kişinin kaza sonrası hayatını kaybettiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Kayseri- Yozgat karayolu Merkez ilçeye bağlı Battal köyü yakınlarında meydana geldi.

M.K. (54) yönetimindeki MİS Turizm firmasına ait 05 AFC 103 plakalı yolcu otobüsü dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yoldan çıkarak boş alanda devrildi.

Araçta bulunan 1 yolcu yaşamını yitirdi, 18 yolcu yaralandı. 3 yolcunun durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesine taşındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Mübrem 2 ay önce Şikayet Et
    Namaz kılmak isteyen yolculara Namazı kaza yaparsınız diyen Firmalar ;Kazadan önce Kaza yapmazlar İnşallah... Mazlumun ahı indirir şahı...
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Namaz vaktinde mola verin firmalar bu çook önemli ah bilebilseydiniz!
    Cevapla
  • Müslüman 2 ay önce Şikayet Et
    Keşke bilselerdi.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Çocuk yaşta otobüsü sürerse böyle olur Devletimiz buna engel olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR