Zıpkınla öldürülen yunus kıyıya vurdu

İstanbul Şile'de zıpkınla vurularak öldürülmüş bir yunus bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2024 21:07 GÜNCELLEME 19.02.2024 10:17 GÜNCEL
Zıpkınla öldürülen yunus kıyıya vurdu
Zıpkınla öldürülen yunus kıyıya vurdu

İstanbul Şile'de ölü yunus kıyıya vurdu.

Dün sabah saatlerinde sahilde işletmesi olan Adem Yıldız kıyıda hareketsiz duran bir yunus gördü.

Yıldız'ın ihbarı üzerine olay yerine belediye ekipleri geldi.

Yunusun avcılar tarafından zıpkınla vurularak öldürüldüğü sanılıyor.

KAYNAK : D, İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Ayçin Kantoğlunun dediği gibi; "Demek ki İslam mevut insan bakiyesinden memnun değil, Kendisine yeni bir insan bakiyesi devşiriyor, Korkarım!" Dinimize göre yapılmaması gereken herşey İslam coğrafyasında yapılıyor. Bu neyin nesidir böyle, nereye gidiyoruz. Başımıza bir şey gelince de biz neyi hak ettik diyoruz..
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapan asla insan olamaz çok kıymetli sevecen bir canlı türü oldukça üzüldüm tabiki.Hey gidi koca seneler Hatay Arsus denizinde yüzmekteyiz şamandıra sahasını geçmiştik tahminen 250metre kadar ilerimizde yunus balıkları resital sunuyorlardı heyecenlandım tabiki mutlu olmuştum o anlarda.Sevgi dolu bir canlı nasıl kıyarlar anlamveremiyorum kesinlikle zıpkın atılacak türde değil.
    Cevapla
  • hacı 2 ay önce Şikayet Et
    muhtemelen ağlara takıldı ve kargı ile sökülüp atılmıştır zıpkın ile ilgisi yok mevzunun haber yapmışlar işte
    Cevapla
  • Recai 2 ay önce Şikayet Et
    Karadeniz'de yunus sayısının aşırı bir şekilde yükseldiğini söylüyor bilim adamları. Karadenizde hiç bir doğal düşmanı olmayan olmayan yunuslar, uluslararası anlaşmalarla uygulanan av yasakları sonrası kontrolsüz bir şekilde artmaya başladı. Bunun sonucu besin kaynakları azalan yunuslar balıkçıların ağlarına saldırıyor. Olaya merhamet soslu demogojilerle değil bilimsel verilerle bakmalı
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İnsanlık Gazzeden sonra bitmiştir bekleyin kıyamet günlerini bekleyin azap rüzgarlarını bekleyin gözlerinizin korkudan yerlerinden fırlayacağı günleri
    Cevapla
  • Turabi 2 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum azap ta gazap ta yakın gibi elbette bu tepkisizliğin cihad ayetlerini,faiz ayetlerini,diğer ayetleri inkarın bir cezası olacaktır.Birde bunu müslamanım diyenler yapıyorsa felaket ve azap hiçte sürpriz olmaz.(Bu dünya da)Allah( C.C ) gerçek müminlere merhamet etsin.
    Cevapla
  • Turabi 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapan insanımsıyıda bacaklarından zıpkınlayacaksın sonrada köpek balıklarının olduğu yere halata bağlayıp sarkıtacaksın.İşte canilerin cezası böyle olmalı.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Zıpkıncılar her balığa atış yapmaz. Yiyeceği balığa atış yapar. Ancak balık sürülerinin peşinden gidip balıkçı ağlarına takılan yunuslar maalesef olabiliyor. Bilmeden kimseyi yargılamayın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR