Erdoğan'dan Bayburt'a atanan savcıya döner tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt'a atanan savcıya şehrin dönerini överek 'tartışılmazdır' demesi salonda tebessüme neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2024 15:49 GÜNCELLEME 20.02.2024 17:28 GÜNCEL
Erdoğan'dan Bayburt'a atanan savcıya döner tavsiyesi
Erdoğan'dan Bayburt'a atanan savcıya döner tavsiyesi

Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni ile 148 hakim ve savcının yeri belli oldu. Beştepe'de düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, da katıldı.

Cumhurbaşkanı, bilgisayar sisteminin gerçekleştirdiği kurada adı çıkan isimlerin birkaçını okuyarak tebrik etti. Atamalar sırasında renkli görüntüler de yaşandı.

BABURT'A ATANAN SAVCIYA DÖNER TAVSİYESİ 

Gözleri salonda anons ettiği ve Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kemal Demirci'yi arayan Cumhurbaşkanı, yeni savcıya bir hatırlatmada bulundu.

Bayburt'un dönerinin lezzetine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kemal neredesin? Haydi bakalım! Biliyorsun Bayburt'un döneri tartışılmazdır." dedi.

Erdoğan'ın bu çıkışı ile salondakiler de tebessüm etti.

Tören atanan isimlerin anons edilmesiyle sürdü.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Cemil Yücel 2 ay önce Şikayet Et
    Bayburt Dönerinin özelliği lezzeti Eti yöresel doğal beslenme ve hayvanın dönere müsait bölgesinden et alınır, her etten döner olmaz! Ustaların hünerli elleriyle bir gün önceden eti işleme alarak gece dinlenen özel et terbiye edilir sabah erken şişe dizilir öğlene hazır olur saat en geç 13,30 a hiç bir lokantada döner kalmaz.
    Cevapla
  • Şahin Bey 2 ay önce Şikayet Et
    kelkit dönerini biliyoruz da bayburt dönerini ilk defa duydum
    Cevapla
  • Cemil 2 ay önce Şikayet Et
    Kelkit li kardeşim şakası bir yana Bayburt dan dırnaklı arası döneri belliki özlemişsin kendine iyi bak hemşerilerim Allah'a emanet ol.
    Cevapla
  • İroni 2 ay önce Şikayet Et
    Sen dönersen anlamiyorsun demekki. Bayburt döneri tartışılmaz bir döner dir. Ben emekli olarak günde en az iki porsiyon yiyorum. Tasfiye ederim.
    Cevapla
  • M.R.A. 2 ay önce Şikayet Et
    Divan lokantasının cağ kebabı ve yemekleri çok güzel,hatta en güzeli.Sahipleri iki doktor ve sağlık gôrevlisi memurlar.Kasada ve reyonda da onlar beklediği için temizlik üst düzey.El değiştirmediyse önceleri öyleydi yani.
    Cevapla
  • Bir doner 2 ay önce Şikayet Et
    Porsiyon fiyatı Hakk nda bilgi var mı. Canım çekti şimdi.
    Cevapla
  • Vedat isikhan 2 ay önce Şikayet Et
    Savcı bey Bayburt'ta bir kaç emekliye döner ismarlasa çok güzel olur.
    Cevapla
  • Orhangazi 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdi İstanbul'dan yola cikiyorum. Bayburta gidip döner yiyeceğim. Çok önemli bir tavsiye.
    Cevapla
  • M.R.A. 2 ay önce Şikayet Et
    Bayburt dısarıdan gelen,ahlaki yönden zayıf insanların şeytani dürtülerine uygun bir yer değil ve hemen "hangi çağda yaşıyoruz"deyip,ahlaksızlık yapamadıkları için mızlanmaya başlarlar.Bayburtluları yobazlıkla suçlamaya başlarlar.Onlar geleneklerine bağlı kaldıkları için arı kalmış bir halk.
    Cevapla
  • Doğrucu davut 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin her yeri aynı yasamadigin yer hakkında yorum yapma diğer illerden farkı yok her yer kötü demiyorum ama doğru ve yanlış şeyler her yerde var Bayburt da daha az veya daha çok deil
    Cevapla
  • M.R.A. 2 ay önce Şikayet Et
    Arabamın kontak anahtarı bozuldu,yaptırmaya gerek duymadım.Aylarca sokakta kapıları açık,anahtar üzerinde bekledi.Bişey de olmadı.Hatta bir doktor arabanın içinde çantayla parayı unuttu,tatile gitti.Arabanın kapıları açık olduğu halde içinde paralarla birlikte çanta öylece kalmış.Dönüşte aldı.Böyle bir memleket.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR