Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '28 Şubat' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat Postmodern darbenin 27. yıl dönümü olması nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak; "Ülkemizi bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2024 13:51 GÜNCELLEME 28.02.2024 15:27 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '28 Şubat' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '28 Şubat' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat'ın yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. 

"İZİN VERMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır.

Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında kullandığı 3 fotoğraf dikkat çekti...

28 Şubat 1997 günü çekilen görüntülerde tankların Ankara sokaklarından geçtiği görülüyor. İşte o kareler;

KAYNAK : Haber7, AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Merve 2 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun. Oyuna gelmeyeceğiz. Devlet bizim, vatan bizim, şan bizim, şeref bizim. Çok üzüldük çok ağladık çok yaralandık. Hüzünlendik. Çırpındık. Yaşama hakki elinden alınan oldu. Sağlık hakkından faydalanmaya oldu. Eğitim hakkimiz gaspedildi. Çalışma hakkımız verilmedi. İnanç ve ibadet hurriyetimiz kisitlandi. Asagilandi. Hatta hala aşağılamaya çalışıyorlar. Ancak biz boy verdik.
    Cevapla
  • can can 2 ay önce Şikayet Et
    80 ve 28 Şubat dardecileri için yasa çıkartılmalı bu işle ilişiği olan tüm asker,siyasi, iş insanı , gazeteciler ve kimler varsa artık vatandaşlıktan aileleri ile birlikte çıkarılmalı ve yurt dışına çıkarılmalı tüm malları ve mülkleri kamulaştırılmalı 5 kuruş verilmeden gönderilmesi gerekliler.
    Cevapla
  • Şebeke borsada 2 ay önce Şikayet Et
    İşte böyle sinsi algı ile SAPIKLIK NESLİ BOZMA ülkede kaus kin nefret oluşturma amaçlı FİTNE oyunları sergileme.BUNLARI YA DEVLET YOK EDER YADA BİRILERİ TEKER TEKER BİÇER gebertip atar bi kenara.
    Cevapla
  • Şebeke borsada 2 ay önce Şikayet Et
    Türkü kürde sünniyi aleviyi düşman etmek için NASIL oyunlar kurgulandı ve mağdurlar devlete düşman kitleler oluşturulup ideoloji yükleyerek ezildik görüntüsü oluşturularak sol òrgutler ve pkk ya eleman bulduysalar aynı kafa ve mantık FADİME ŞAHİN ali kalkancı oyununu sergiledi.AYNI KAFA AYNI EKİP işin özü FİTNE.kafirin en büyük silahı FİTNE.bunlar bu çünkü. CEHENNEM ehli batıl güruh
    Cevapla
  • Allah korusun 2 ay önce Şikayet Et
    Ayasofya cami başta Camilerimizi Kaan başta İHA siha tiha bütün savunma sanayimizi yerli milli silahlarimiz ve ülkemizin batıli devletlerden bağımsız davranmasından ve bekamizdan en az sadık dostları kâfir batılı devletler kadar rahatsız loan başta CHP dem deva ....olmak üzere mellet ittifakının şerrinden Allahuteala CC bu ülkeyi devleti milleti müminleri ve muslumanlsri korusun AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR