Pes dedirten olay: Çocuğunu doğurtan doktoru dolandırdı

İstanbul’da “Bu kadar da olmaz” dedirten bir dolandırıcılık vakası meydana geldi. Levent B. isimli şüpheli, eşi Semra B.’nin doğumunu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Doktor Meral Meryem Çalık’ı, çocuklarına burs verme vaadiyle dolandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2024 08:45 GÜNCELLEME 03.03.2024 09:26 GÜNCEL
Pes dedirten olay: Çocuğunu doğurtan doktoru dolandırdı
Pes dedirten olay: Çocuğunu doğurtan doktoru dolandırdı

İstanbul Beykoz'da bir hastanede kadın doğum uzmanı olarak çalışan Doktor Meral Meryem Çalık (48), hasta kurbanı oldu. Levent B. (43), eşi Semra B.'nin doğum sürecini takip eden ve doğumunu yaptıran doktoru dolandırdı. Bakanlıkta çalıştığını söyleyen adam, doktorunu ilk olarak çocuklarına burs bağlatma yalanıyla kandırdı. Bursu ayarlayacak kişiye hediye alması gerektiğini ve hesabına 4 bin lira göndermesi gerektiğini söyledi. Burs için herhangi bir geri dönüş olmazken Levent B. yeniden doktorla iletişim kurdu.

Bu kez de TOKİ başvurusu için kuraya girmeden ev ayarlayabileceğini söyleyerek 32 bin 800 lira talep etti. Parayı hesaba göndermesine rağmen bir dönüş alamayan doktor dolandırıldığını anladı ve şikâyette bulundu. İfadesine başvurulan şüpheli adam, hakkındaki suçlamaları reddederek para istememesine rağmen doktorun kendisinin hesabına para gönderdiğini iddia etse de savcılık, Levent B.'nin "dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsini istedi.

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 130 TÜMÜ
  • osman 1 ay önce Şikayet Et
    Doktor; torpile kanıp dolandırılmış:))iyi olmuş
    Cevapla
  • İsmail özsoy 1 ay önce Şikayet Et
    İki sahtekar birbirini bulmuş
    Cevapla
  • ssk emeklisi 1 ay önce Şikayet Et
    doktor hayır severmiş demekki, hem çocuğunu doğurtmuş hemde adam para istememesine rağmen hesabına zorla para göndermiş, peki para istemeyen adamın hesabını doktor nerden bilmişte para göndermiş
    Cevapla
  • Velit 1 ay önce Şikayet Et
    Doktor Hanım torpille burs bağlanması ve gariban için yapılan toki evlerini kurasız almak istemiş. Haber doğruysa zerre kadar üzülmedim.Hatta haber doğruysa ohhh olmuş.
    Cevapla
  • cihangir 1 ay önce Şikayet Et
    yürekten katılıyorum.
    Cevapla
  • Esas 1 ay önce Şikayet Et
    Hep söylerler açıklama da ne için olduğu yazmaz ise geçmiş olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR