İzmir'de dehşet! Tanımadıkları şahıs bıçakla saldırdı: Anne yaralı, kızı öldü!

İzmir'de parkta oturan 45 yaşındaki anne Ö.T. ile 20 yaşındaki kızı İlayda Alkan, tanımadıkları 31 yaşındaki Y.Y.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Bıçaklı saldırıda genç kız İlayda Alkan hayatını kaybetti. Annesi Ö.T. ise ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2024 14:32 GÜNCELLEME 09.03.2024 15:29 GÜNCEL
İzmir'de dehşet! Tanımadıkları şahıs bıçakla saldırdı: Anne yaralı, kızı öldü!
İzmir'de dehşet! Tanımadıkları şahıs bıçakla saldırdı: Anne yaralı, kızı öldü!

Tüm dünyada dün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanırken, Türkiye’de de düzenlenen panellerle ve konferanslarla kadın cinayetlerine dikkat çekildi. Kadın cinayetlerine dikkat çekildiği gün, İzmir’de kan donduran bir olay yaşandı.

ANNE KIZ PARKTA SALDIRIYA UĞRADI

Olay dün akşam bir parkta yaşandı. 45 yaşındaki anne Ö.T. ile 20 yaşındaki kızı İlayda Alkan, akşam saatlerinde parkta oturmaya gitti. Parkta oturup sohbet eden anne ile kızına yaklaşan bir kişi, aniden bıçakla saldırdı. Dehşetin yaşandığı dakikalarda anne ve kızı saldırgan tarafından defalarca bıçaklandı. Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine bağrışmalar yaşandı.

Anne Ö.T

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Yaşanan şoke eden olay üzerine bekçiler, kaçan saldırganın peşine düştü. Bu sırada olay hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kaçan şüpheli yakalanacağını anlayınca kendini bıçakladı. Hızla olay yerine gelen polis ekipleri hafif şekilde yaralanan zanlıyı gözaltına aldı.

İlayda Alkan (20)

KIZI ÖLDÜ ANNE AĞIR YARALI

Bıçaklanan anne Ö.T. ile kızı İlayda Alkan sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen genç kız İlayda Alkan kurtarılamadı. Ağır yaralanan anne Ö.T. ise hastanede tedavisi sürüyor.

Y.Y. (31)

BİRBİRLERİNİ TANIMIYORLAR

Gözaltına alınan saldırganın kimliği şoke etti. Saldırgan bir devlet hastanesinde memur olarak çalışan 31 yaşındaki Y.Y. çıktı. Yapılan ilk çalışmalara göre, saldırgan ile öldürülen İlayda Alkan ve ağır yaralanan anne Ö.T. arasında bir yakınlık veya bir tanıdık ilişkisi olmadığı öğrenildi.

İlayda Alkan (20)

KANLI SALDIRI CEREN'İ HATIRLATTI

Nedensiz tanımadığı iki kadına saldıran saldırganla ilgili geniş çaplı çalışma sürdürülüyor. Kanlı saldırı, 2019 yılında Ordu'da, hiç tanımadığı Özgür Arduç tarafından öldürülen Ceren Özdemir'i hatırlattı.

KAYNAK : Habertürk
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Uyan Müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa kanunları tıpkı batıyı olduğu gibi Türkiye'yide toplum olarak son sürat uçuruma sürüklüyor, 100 yıl önce yapılan yanlıştan acil dönülmeli, çare belli.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Oldureni öldür sorun biter. Yani kısas
    Cevapla
  • Aliveli 1 ay önce Şikayet Et
    Laiklik
    Cevapla
  • Çiçek 1 ay önce Şikayet Et
    maksatlı bence olay gündemi değiştirmek mossat işi olabilir
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    kadın 14 yaşında mı dvlenmiş?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR