İzmir'de sağanak yağış: Yine sokakları su bastı

CHP'li belediye yönetiminde olan İzmir'de her yağışın ardından aynı manzaralar yaşanıyor. Kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sokaklar göle dönerken; bir otomobil yolda mahsur kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2024 11:27 GÜNCELLEME 13.03.2024 12:33 GÜNCEL
İzmir'de sağanak yağış: Yine sokakları su bastı
İzmir'de sağanak yağış: Yine sokakları su bastı

CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de her yağışın ardından altyapı hizmetlerindeki yetersizlikten dolayı yollar adeta göle dönüyor. Dikili ilçesinde sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu, bir otomobil mahsur kaldı.

RÖGARLAR TAŞTI, BİR ARAÇ ÇUKURA DÜŞTÜ

Sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak sonucu ilçe merkezindeki İsmet Paşa Caddesi'nde rögarlar taştı, su birikintileri oluştu. Trafikte aksamaların yaşandığı bölgede rögar kapaklarının çıkması sonucu bir araç çukura girerek mahsur kaldı.

İŞ YERİ VE APARTMANI SU BASTI 

Bölgede bir iş yeri ile bir apartmanın giriş katını da su bastı.

Sanayi Caddesi'nde de yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle esnaf zorluk yaşadı. Bir esnafın iş yerinin önündeki su birikintisine espri amaçlı olta attığı görüldü.

Ekiplerin su tahliye çalışması yürüttüğü ilçede yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

 

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Nazlı 1 ay önce Şikayet Et
    Hala ders almadılar ya dahada söylenecek söz yok Rabbim basiretlerini açsın
    Cevapla
  • KULP 1 ay önce Şikayet Et
    bana ne suda yüzsünlar
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 ay önce Şikayet Et
    Yaşayanların umurumda değil. Bırakın öyle yaşasınlar.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Adamlar böyle yaptıkça, temel atmama törenleri yaptıkça, zırkan zırıldanmasına milyonları ödedikçe mutlu mesut olup wc kokuları eşliğinde marşlarla kutluyorlar. Selleriyle, konserleriyle, lağım kokularıyla, heykel sayım ihaleleriyle chdp yönetimiyle rahat bırakın adamları.. Biraz daha çalışıp::)) paracıkları, pardon oyları çok çok cukkalasınlar. Kendi düşen ağlamaz...
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    İzmirliler hallerinden memnun demek ki deprem oldu ondan bile ders çıkmamış yıkılan binalar kaybedilen canlar bile dikkate alınmamış ne diyelim inat ve inatlaşma bu durumu getiriyor . Olan mevcut yatırım ve hizmetleri de devlet yapıyor ama devlete teşekkür edilmiyor başka şeyler söyleniyor sonuç bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR