CHP'nin anketçisi Gezici'den Yeniden Refah iddiası! Murat Kurum'un kazanmasını istiyorlar

CHP'ye yakınlığı ile bilinen anketçi Murat Gezici, "Yeniden Refah partisi tabanına sorduğumuz zaman yüzde 72'si Murat Kurum'a oy verebilirim diyor benim ikinci tercihim diyor" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2024 04:26 GÜNCELLEME 24.03.2024 09:30 GÜNCEL
CHP'nin anketçisi Gezici'den Yeniden Refah iddiası! Murat Kurum'un kazanmasını istiyorlar
CHP'nin anketçisi Gezici'den Yeniden Refah iddiası! Murat Kurum'un kazanmasını istiyorlar

Yerel seçimlere bir hafta kala İstanbul'da son durum merak ediliyor. Kamuoyu araştırmacısı, CHP'ye yakınlığı ile bilinen anketçi Murat Gezici, CNN TÜRK ekranlarında İstanbul'daki seçimlerde son durumu açıkladı. İstanbul seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Murat Gezici, kararsız seçmenlere dikkat çekti.

Gezici anket sonuçlarını paylaştı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?Gezici anket sonuçlarını paylaştı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Murat Gezici yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"KARARSIZ SEÇMENİN YÜZDE 68'İ MURAT KURUM'A OY VERME EĞİLİMİNDE"

Siyasi partilerin oy oranını ifade edemiyoruz. İstanbul çok önemli. İstanbul çok merak edilen bir konu olduğunu görüyoruz. Burada İmamoğlu ve Kurum'un bir yarışta olduğunu hepimiz biliyoruz. Yarışın başa baş bir yarış olduğunu görmekteyiz. Murat Kurum'un aradaki farkı açtığını oy artıran önemli bir isim olduğunu görüyoruz. Türkiye'de belirleyici olan kararsız seçmen. İstanbul'daki seçmen ise yüzde 89'u kararını vermiş. İstanbul'daki kararsız seçmenin oranı yüzde 11 civarında. İstanbul'da ilk defa kararsız seçmenin yüzde 68'nin Murat Kurum'a oy verme eğilimi gösteriyor. 2015'ten bu yana kararsız seçmenin yüzde 70'nin muhalefete oy verdiğini gördük.

"YENİDEN REFAH SEÇMENİ MURAT KURUM'A OY VEREBİLİRİM DİYOR"

"Seçimi kimler belirleyecek diye baktık. Yeniden Refah seçimin en önemli siyasi partisi. Yeniden Refah'ın bir kızgınlığı vardı. Şimdi ise, Yeniden Refah tabanı, sınırda olan oy oranını gören seçmen Murat Kurum'u kendisine yakın görüyor. Yeniden Refah'ın tabanının yüzde 68'i Murat Kurum'un kazanmasını istediğini gönülden söylüyor. Bu seçmen sandığa gittiğinde CHP'nin kazanmamasını arzu edecek. Yeniden Refah partisi tabanına sorduğumuz zaman yüzde 72'si Murat Kurum'a oy verebilirim diyor benim ikinci tercihim diyor. Fatih Erbakan'ın, farklı bir strateji ile ilgili İstanbul için bir destek açıklaması yapabilir. Milli Görüşçülerin büyük bir oranı İstanbul'un kazanılmasını istiyor"

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İstanbulun muradi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ben bu rakamın % 68'in çok daha üzerinde olması gerektiğine ve hatta sonuçta öyle olacağını düşünüyorum.Fatih Erbakan'ı ise arka planda bilemediğimiz bir amaç yok ise bu milletin affetmeyeceğini söylüyorum.
    Cevapla
  • Sivaslı 1 ay önce Şikayet Et
    Yeniden refah partililer akplileri düşman gibi görüyorlar adnan oktar fatih erbakani yere göğe sığdıramıyor
    Cevapla
  • MSP 1973 1 ay önce Şikayet Et
    Uyanın müslümanlar uyanın YRP ye bu değirmenin suyu nereden geliyor. SİYONİST EMPERYALLERDEN Bir partinin aylık harcaması en az 2 milyon tl. Durup dururken niçin YRP Ekremi desteklesin bu mantıklımı sizce oy deposu müslümanları topla ibadet edin parayı ben vereyim. Siz susup oturun ülkenizi biz yönetiriz. FATİH ÇOK KABİLİYETLİDEMİ BULUP PARTİ KURDURDULAR. Eski vesayet dönem özlemi.
    Cevapla
  • MDP 1973 1 ay önce Şikayet Et
    MSP Döneminde olduğu gibi partiye siyonistler sızmış haberiniz olsun, mantık şu YRP olarak MÜTEDEYYİNLERİ KONSOLİDE EDİN YETER. Para, pul, mal, bizden Müslüman zaten devlet yönetemez o iş bizim işimiz siz keyfinize bakın. Bizim gösterdiğimiz partiyi destekleyin. RTE Bu kafa ile mücadele etti ve parti kurmak zorunda kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR