Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Akıncı'nın ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2024 14:50 GÜNCELLEME 24.03.2024 14:51 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Akıncı'nın ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Akıncı'nın ailesine başsağlığı mesajı

Edinilen bilgiye göre; Erdoğan, araç kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Akıncı'nın ailesine bir mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada,

"Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tnk. Söz. Er Abdulkadir AKINCI, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanılmıştı.

 

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • mert anadolu 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim güç kuvvet versin şehidimizin ailesine...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR