Canlı yayında iş adamı Hasan Şenyurt'tan olay açıklamalar: FETÖ'nün prensi devrede...

CHP'deki balya balya para kuleleri skandalı hakkında her geçen gün akıllara zarar detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak iş adamı Hasan Şenyurt, para sayma görüntülerine ilişkin, katıldığı canlı yayın esnasında bomba iddialarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2024 07:14 GÜNCELLEME 27.03.2024 16:36 GÜNCEL
Canlı yayında iş adamı Hasan Şenyurt'tan olay açıklamalar: FETÖ'nün prensi devrede...
Canlı yayında iş adamı Hasan Şenyurt'tan olay açıklamalar: FETÖ'nün prensi devrede...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'deki para sayma görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düştü.

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'deki balya balya para kuleleri skandalında her geçen gün çarpıcı gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

Son olarak para kulesi soruşturmasında tanık olan iş adamı Hasan Şenyurt, katıldığı özel bir TV kanalında skandala ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

"ELİMDEKİ BELGELER CHP KURULTAYI'NI İPTAL EDEBİLİR"

Şenyurt, CHP'deki para kuleleri krizine ilişkin şu iddialara yer verdi:

Ses kayıtlarını mahkemeye sundum, daha fazlası da var. Kurultay'da delegelere 70 daire verildi. Elimdeki belgeler sonrası CHP'nin Kurultayı iptal edilebilir. Ben bu işin peşini bırakmadığım için birçok şeye şahit oldum.

"İMAMOĞLU DELEGELERİN HER İSTEDİĞİNİ VERDİ"

Yeni yeni isimler de savcılık tarafından paylaşılacak. Zaten şoförle görüşüyorduk. Birçok kere bu grubun içindeki insanlar anlatıyorlardı. Savcı bey ses kaydını dinledi ve delil olarak saydı. Savcılığa iki ayrı belge teslim ettim. Elimdeki belgelerde kime ne kadar daire ya da para verildiği açıkça bellidir. İmamoğlu delegelerin her istediğini verdi. Tüm rakamları bozdurulan döviz bürolarına kadar.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KADAR TEHLİKELİ BİR YAPI"

150-200 milyon bir para taşınıyor. Terör örgütü kadar tehlikeli bir yapı. İBB tarafından belirli mafya gruplarına ihale verildi, sorun olduğunda devreye girsinler diye... Bu bilgilerin bende olduğu biliniyordu. 155 ve karakol kayıtları var. Kurye tarafından silahlı saldırıya da uğrayacaktım.

"BU SİSTEMİN İÇERİSİNDE FETÖ VAR"

Murat Ongun ve Emrah Bağdatlı'nın izni olmadan belediyede hiçbir şey olmaz. Bunu açıkça söylüyorum. Sistemi yöneten Murat Ongun. İzni olmadan hiçbir şey olmaz. Bu sistemin içerisinde FETÖ'nün prensi var.

FETÖ'nün kendisi merkezi. Bunlar tekrarı bulunmayacak şeyler. Bu ses kayıtlarını ben elde ettim. Danışmanlık ofisi altındaki bir yer orası. Devlet büyüklerini kötülemek için algı operasyonları yapılıyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97 TÜMÜ
  • Cezmi 4 hafta önce Şikayet Et
    Fetö CHP Dem Pkk hepsi aynı safta
    Cevapla
  • Suskun 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem ve ekibi CHP li değil, en başında söyledik, bu fetö dedik. CHP liler inanmadı başkan başkan dediler. Bu kadar saf bir kitlesi var CHP nin, kimse kusura bakmasın.
    Cevapla
  • Yunus 1 ay önce Şikayet Et
    Iyi Parti'nin içlerine koyduğu anlaşmalı kişi en baştan beri Aslında CHP onu kabul etme de herkes çekiniyordu belediye seçimlerinde dikkat ettiyseniz sokaklarda iyi Parti onu savunuyordu CHP değil
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 1 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medyada bu konular hiç trendlere girmiyor nedense, ama AK Parti yapsa en az 5 sene trendlerden inmezdi, buda sosyal medyanın bile muhalefetin elinde olduğunun kanıtıdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın amin
    Cevapla
  • aksaray 1 ay önce Şikayet Et
    devlet acilen chp li belediyelere kayyum atamalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR