İşte sanat böyle olur: Tiyatro oyununda Filistin'e bağış desteği

Tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdiği Ziyafet Sofrası isimli oyun önceki gün Bağcılar'da sahnelendi. Oyunun yönetmeni ve oyuncularının sahneye Türkiye ile Filistin atkılarıyla çıkması dikkat çekti. Oyunda Filistin için bağışta bulunuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2024 11:22 GÜNCELLEME 29.03.2024 11:25 GÜNCEL
İşte sanat böyle olur: Tiyatro oyununda Filistin'e bağış desteği
İşte sanat böyle olur: Tiyatro oyununda Filistin'e bağış desteği

Bağcılar Belediyesi Başkanlık Sahnesi'nde Dünya Tiyatro Gününe özel "Ziyafet Sofrası" oyunu sahnelendi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar sakinleri 500'den fazla kez sahnelenen oyununa yoğun ilgi gösterdi.

GAZZE’DEKİ DRAM VE DİRENİŞE VURGU

Halkın değerlerinin yok sayılmadığı bir sanatın mümkün olduğunu gösteren tiyatro oyununda, son dönemde İslam dünyasının kalbinin attığı Filistin’in Gazze Şeridi’ndeki drama vurgu yapıldı.

Oyunun yönetmeni Osman Doğan ile oyuncular, gösterinin ardından Türkiye ve Filistin bayraklı atkılarla sahneye çıktı.

FİLİSTİN’E BAĞIŞ

Gazze’deki İsrail terörüne karşı farkındalık oluşturulan tiyatro oyununda anlamlı bir girişimde daha bulunuldu.

Bağcılar Belediyesi tiyatro ekibi adına Filistin'e ulaştırılmak üzere Kızılay'a bağışta bulunuldu.

Tek perdelik komedi oyunu "Ziyafet Sofrası", Hüdayi Dergahı’na karınlarını doyurmak için gelen ve manevi bir ziyafetle karşılaşan iki sarhoşun hikayesini sahneye taşıyor.

Ziyafet Sofrası rekora koşuyorZiyafet Sofrası rekora koşuyor

KAYNAK : AA - HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR