Semt pazarında 'Küçük Emrah' cinayeti!

Beyoğlu'nda pazarda işlenen cinayette zanlının ifadesine ulaşıldı. “Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm.” diyen Mustafa S., eski patronunun kendisini sürekli aşağıladığını cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2024 17:36 GÜNCELLEME 29.03.2024 17:46 GÜNCEL
Semt pazarında 'Küçük Emrah' cinayeti!
Semt pazarında 'Küçük Emrah' cinayeti!

Olay geçen pazar günü Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nde yaşandı. Pazarcı Salih Aka, bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Saldırganın Mustafa S. olduğunu belirleyen polis, zanlıyı çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Mustafa S’nin evinde yapılan aramada ruhsatsız tabancalar ve fişekler ele geçirildi.

“OĞLU BENİ AŞAĞILADI”

Mustafa S’nin emniyette verdiği ifadeye ulaşıldı.

Salih Aka’nın oğlu Fırat Aka’nın 5 yıl önce Fulya’da bir marketi olduğunu anlatan zanlı, “Fırat bana, ‘sefil Bilo', ‘küçük Emrah’ diye aşağılamalarda bulunuyordu. Babası da zaman zaman beni ezikliyordu. Fırat beni bazen kuaföre götürüyordu. Kuafördekilere ‘Şunu kırpsınlar da insana dönsün’ diyerek bana hakaret ediyordu.” ifadelerini kullandı.

Olay günü amacının Fırat Aka’yı öldürmek olduğunu anlatan Mustafa S., “Tezgah açtıkları yere geldim baktım ancak Fırat'ı göremedim. Birkaç kez tur attım, Fırat'ı yine göremeyince babası Salih Aka'ya 4-5 el ateş açtım. Sonrada kaçtım, kaçarken kıyafetlerimi bir çöp konteynırına attım.” dedi.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • çağrıbey 4 hafta önce Şikayet Et
    aşağı lık olduğun doğruymuş kendine yakışanı yapmış şeytanın aklı böyle çalışır
    Cevapla
  • Vay be 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu Aşağılanma değil , Ekmeği için susmuş ve Zulüm görmüş oluyor . Ne diyelim , Adaletin batsın dünya
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    seni aşağılamış ise sende onu aşağılasaydın yazık değil mi?
    Cevapla
  • Sencer 4 hafta önce Şikayet Et
    Patronunun yaptığı yanlış.Aşağılıyorsa onun yanında çalışmak zorunda değilsin çık git başkasının yanında çalış şimdi yaptığın dahamı iyi oldu.
    Cevapla
  • Bekir 4 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR