Sandığa kan bulaştı! Diyarbakır'dan acı haber: 1 ölü 11 yaralı

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçimi nedeniyle silahlı, taşlı, sopalı bir kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2024 12:05 GÜNCELLEME 31.03.2024 13:12 GÜNCEL
Sandığa kan bulaştı! Diyarbakır'dan acı haber: 1 ölü 11 yaralı
Sandığa kan bulaştı! Diyarbakır'dan acı haber: 1 ölü 11 yaralı

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçimi nedeniyle silahlı, taşlı, sopalı bir kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Olay sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan 2'si atılan taşlar nedeniyle hasar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesi devam ediyor.

MUHTARLIK KAVGASINDA 1 ÖLÜ 11 YARALI

Seçim yarışına gölge düşüren olay Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde meydana geldi. oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan muhtarlık tartışması kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı olayda, 1 kişi can verirken 11 kişi ise yaralandı

BÖLGEYE TAKVİYE JANDARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları tedavileri için hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri ise olaya müdahale ederek tarafları dağıtmaya çalıştı. Bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 202 TÜMÜ
  • Kırkdokuzelli 4 hafta önce Şikayet Et
    Muhtarlık müessesi bos bir tüketim kaleminden baska bir sey degil bilgisaya ve teknoloji çağında muhtarlar eskiden ikametgah nüfus sureti verirdi en azından şimdi ne yapıyorlar bilen varmı?
    Cevapla
  • gökdereli 4 hafta önce Şikayet Et
    Kaldırın şu muhtarlıkları hangi çağda yaşıyoruz herşey internetten ve nüfus müdürlüğünde bitiyor ne rezaletir bu böyle
    Cevapla
  • Gurbetçi ibrahim 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bilim kültür eğitim ekonomi ve teknolojide batı Avrupa yı yakalaması maalsef milyarda bir. Bu mağara dönemi insanlar güzel ülkemin utanç kaynağı.2024 de yaşıyoruz hala aşiretler ve hala muhtarlık.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 hafta önce Şikayet Et
    Muhtar maaşını alacak keyfine bakacak , olan ölene olacak, yazık değil mi neyin kavgasını yapıyoruz .
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Ya siz nasıl insanlarsınız. Bu kavgalar hep doğu da mı olur. Can almak ne demek, hiç mi Allah korkusu yok. Can almanın belli kıstasları var. Muhtarlık için değer mi. Ahiretinizi yakıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR