Sandık başında kalp krizi! CHP'li isim hayatını kaybetti

Zonguldak'ta Ereğli Turgut Reis Ortaokulu’nda bina sorumlusu olarak görev yapan CHP Ereğli Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin Çakır, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2024 12:27 GÜNCELLEME 31.03.2024 13:57 GÜNCEL
Sandık başında kalp krizi! CHP'li isim hayatını kaybetti
Sandık başında kalp krizi! CHP'li isim hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin Çakır, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bugün yapılan yerel seçimlerde Ereğli Turgut Reis Ortaokulu’nda bina sorumlusu olarak görev yapan Hüseyin Çakır, kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Çevredekilerin ve sandık görevlilerinin yardımıyla hastaneye kaldırılan Çakır, burada CHP Zonguldak Milletvekili Doktor Eylem Ertuğrul’un tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Zonguldak il Başkanı Devrim Dural, Çakır’ın seçim görevini yerine getirdiği esnada hayatını kaybettiğini teyit ederken, "Milletvekilimiz Eylem Ertuğrul tüm çabalarına rağmen, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayımız Hüseyin Çakır yaşama tutunamadı. Çok üzgünüz" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mesken Sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbi sevdiklerine kavuştur. Amin.
    Cevapla
  • ömer faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sevdikleriyle beraber haşır neşir etsin.
    Cevapla
  • Semih 1 ay önce Şikayet Et
    Gözünüz aydın
    Cevapla
  • ekrem özgür 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah oy kullanamamıştır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR