Kadir Gecesine kavuşmanın sevinci Kanal 7'de yaşanıyor

Yüce Allah'ın rahmetinin tecelli ettiği mübarek gece Kadir Gecesi'nin huzuruna ortak olmak isteyenler Kanal 7 ekranlarında buluşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2024 12:13 GÜNCELLEME 04.04.2024 12:14 GÜNCEL
Kadir Gecesine kavuşmanın sevinci Kanal 7'de yaşanıyor
Kadir Gecesine kavuşmanın sevinci Kanal 7'de yaşanıyor

Gecelerin en feyizli ve bereketlisi olan Kadir Gecesi, Eyüp Sultan Camii'nden yapılacak olan canlı yayınla emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel sohbeti ve duaları, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilerle ihya edilecek.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin manevi huzuru Kanal 7 ekranlarından izleyenlere aktarılıyor.  Günahların bağışlandığı bu kutlu gecede emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel duaları, ruhun gıdası Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilere yer verilecek. Necmettin Nursaçan’ın anlatımı ve dualarıyla başlayacak olan Kadir Gecesi Özel programında; Allah'ın kullarını sonsuz ikramına davet ettiği gece Kadir Gecesi'nin bereketi, faziletleri, geceye özel yapılacak ibadetler ve Allah’ın kullarına vaatlerinden bahsedilecek. Programda ayrıca Halit Türün, Nizamettin Sevil, Adem Bilgetay, Adem Karabey, Basri Bektaş, Hüseyin Akbulut, Beytullah Özdemir ve Beyoğlu İlahi Grubu okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle kalplerin pasını silecek.

Dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede eller semaya Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla açılacak, geceye özel ibadetler canlı yayında anlatılacak.

Kadir Gecesi Özel programı, Eyüp Sultan Camii'nden canlı yayınla 5 Nisan Cuma günü 20:30’da Kanal 7 ekranlarında…

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR