Bayram tatilinde ilk 4 günün acı bilançosu açıklandı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bayram tatilinin 4 gününde trafik kazalarında 26 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 870 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2024 11:49 GÜNCELLEME 10.04.2024 12:27 GÜNCEL
Bayram tatilinde ilk 4 günün acı bilançosu açıklandı
Bayram tatilinde ilk 4 günün acı bilançosu açıklandı

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından, "Bayram tatilinin 4. günü 9 Nisan 2024 Salı gününde; 615 trafik kazası meydana geldi. 431.871 araç denetlendi. 24. 432 araca hız ve radar işlemi, 38.425 araca ise diğer işlemler yapıldı." dedi.

Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 4 gününde toplam; (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) 2.453 trafik kazası meydana geldi. 26 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 3.870 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Sivasli 3 hafta önce Şikayet Et
    Aşırı hız dikkatsizlik acele etmek bunları YAPMAYİNNN.ARACLAR YENİ YOLAR İYİ SUEUCU HATALARİ MAALESEF
    Cevapla
  • Bozoklar 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah aşkına yavaş gidin, trafikte birbirinize saygılı olun. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi, karşıdan gelen kişilerin can güvenliğini düşünün.
    Cevapla
  • aga 3 hafta önce Şikayet Et
    Bayramlarda, ileri sürüş tekniği vb sınavdan geçmek şart oldu. Ayrıca araçlar özel muayeneden geçtikten sonra yolculuğa izin verilmeli. Yollarda acemi, kendini bile bilmeyen, vurdum duymaz, can taşıdığının bilincinde olmayan, yorulduğunda ne yapacağını bilmeyen çok. O günlerde yerleşim yerlerinde traktör kamyon biçerdöver kullanımı yasaklanmalı. Trafik akışı sağlanmalı.
    Cevapla
  • Ayân 3 hafta önce Şikayet Et
    Trafiğe çıkan Tatil yapıyor ,kural tanımıyor. İnsanımız ,halâ kuralların iyiliği için olduğunu bilmiyor. Gideceği yolda 100 kmh / 150 kmh arasında % 50 zaman fark eder. Canları tehlikeye atmaya değmez.
    Cevapla
  • Turabi. 3 hafta önce Şikayet Et
    Cezalar çok yetersiz ve caydırıcılıktan çok uzak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR