Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 ölü, 5 bin 26 yaralı!

Bayram tatilinin ilk 5 gününde 38 kişi hayatını kayberken, 5 bin 26 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 10:59 GÜNCELLEME 11.04.2024 12:03 GÜNCEL
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 ölü, 5 bin 26 yaralı!
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 ölü, 5 bin 26 yaralı!

Emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin bayram tatilinde denetimlerini sürdürdüğünü söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ilk 5 günde meydana gelen kazalarla ilgili de bilgi paylaştı.

Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin 5'inci günü 10 Nisan 2024 Çarşamba gününde 618 trafik kazası meydana geldi. Bayram tatilinin ilk 5 gününde toplam; 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. 38 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız ise yaralandı." açıklamasında bulundu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • kadir 67 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu millet ehliyeti pazardanmi alıyor acaba?Hak, hukuk,saygı,özür dilemek ...bunlarin yeniden gündeme gelmesi lazım. Kabadayılık yapanların ehliyetine ömür boyu el konulması lazım...yoksa düzelmez trafik...yaya yolunda yayaya küfrediyor terbiyesiz niye arabaya yol vermiyor diye...alin ehliyetini,bağlayın arabasını bakalim düzeliyormu düzeltiyorum?
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ya arkadaş kaza haberleri çok abartılıyor. Sadece bayramlarda kaza oluyormuş gibi bir hava estiriliyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR