Bolu'da çocuk parkı kundaklandı... 'Bunu yapan vatan hainidir'

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 21:19 GÜNCELLEME 11.04.2024 21:43 GÜNCEL
Bolu'da çocuk parkı kundaklandı... 'Bunu yapan vatan hainidir'
Bolu'da çocuk parkı kundaklandı... 'Bunu yapan vatan hainidir'

Parkta incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bunu yapanlar bu kentin, bu ülkenin vatandaşı olamaz. Bu parkı yakanlar vatan hainidir” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından Çıkınlar Mahallesi’nde yaptırılan çocuk parkı sabah erken saatlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Çocuk parkında yanan alan, itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. Yangında oyun grubu ve kauçuk zemin tahrip olurken oturma bankı da kısmen yanarak zarar gördü. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, itfaiye yetkilileri ile birlikte yanan parkta incelemelerde bulundu.

Parkın kimler tarafından hangi amaçla kundaklandığının araştırıldığını belirten Özdemir, “Yakın zamanda seçim vardı ve bu seçim sonucunu hazmedemeyen birisi mi ya da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan birisi mi bu parkı yaktı şu an bilmiyoruz. Ama şunu biliyoruz ki, bunu yapanlar bu kentin, bu ülkenin vatandaşı olamaz. Bu parkı yakanlar vatan hainidir” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    vatana ihanet eden aşağılık birilerinin işi
    Cevapla
  • Tornavida 3 hafta önce Şikayet Et
    sarhoş ayyaş müptezel birileri yapmıştır
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    valla canlı yayın idam etcen başka bir açıklaması yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR