Tekirdağ'da feci kaza çarptığı aracın şoförü kaçtı: 1 ölü!

Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir sürücü ise firar etti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2024 11:13 GÜNCELLEME 16.04.2024 11:13 GÜNCEL
Tekirdağ'da feci kaza çarptığı aracın şoförü kaçtı: 1 ölü!
Tekirdağ'da feci kaza çarptığı aracın şoförü kaçtı: 1 ölü!

Olay Tekirdağ-Malkara kara yolu Şarköy sapağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Malkara istikametinde seyir halinde bulunan 59 AE 808 plakalı araçla aynı yönde seyir halinde olan Volkan Gürkan (38) idaresindeki 59 ADU 982 plakalı araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 59 ADU 982 plakalı araç şarampole yuvarlanarak adeta demir yığınına dönüştü. Şarampole yuvarlanan araç sürücüsü Volkan Gürkan (38) olay yerinde hayatını kaybederken, 59 AE 808 plakalı araç sürücüsü ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı.

Jandarma, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR