Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 terörist yakalandı

MSB: Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin PKK birinin de DHKP-C terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2024 15:17 GÜNCELLEME 16.04.2024 16:49 GÜNCEL
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 terörist yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 terörist yakalandı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin PKK, birinin de DHKP-C terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadeleri yer aldı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • cendere 2 hafta önce Şikayet Et
    bence bırakın gitsin yunanistana ne yapacaz teröristi bıktık usandık artık yada imha edin ama bu ülkenin hapishanelerinde besleyip çürümesini beklemeyin artık
    Cevapla
  • Ayarcı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu yakalama işini sevmiyorum... sınırdan kim çıkıyorsa,GİRİYORSA vurulmalıdır...askerimiz kendisine eziyet etmesin.yakala,ifade,tutukla ve cezaevine at BESLE,bir sürü MASRAF...
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    niye yakalıyorsunuz nefes aldırmayın olsun bitsin
    Cevapla
  • ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Öldürülsünler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR