Market çalışanı silahlı saldırıya uğradı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde marketin reyon kısmında çalışan kişi husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2024 18:08 GÜNCELLEME 17.04.2024 18:13 GÜNCEL
Market çalışanı silahlı saldırıya uğradı
Market çalışanı silahlı saldırıya uğradı

Olay, Göl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketin manav reyonunda çalışan R.A. (47), aralarında husumet bulunduğu iddia edilen A.Ö. (20) tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Manav reyonunda çalıştığı esnada silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan R.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında Sakarya Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Konuya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli A.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence husumetlisi falan değildir belki de adam fahiş fiyat görünce öfkelenmiştir.
    Cevapla
  • Gerçek Akıncı 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
    Cevapla
  • DAVUT 1 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR