Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığının görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?" ve "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2024 22:47 GÜNCELLEME 18.04.2024 09:57 GÜNCEL
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...

Bakan Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sorularıyla ilgili iddialara ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tunç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Adalet Bakanlığımızın görevde yükselme sınavında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?' sorularının sorulduğu iddiaları tamamen gerçek dışı ve büyük bir yalandır. Mülakatlarda bu yönde sorular kesinlikle sorulmamıştır. Bu iftirayı dillendirmek, siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye yakışmaz. Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz."
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Rba 1 hafta önce Şikayet Et
    CHPKK KApatılmalıdır. Ülke huzuru için.
    Cevapla
  • dertli... 1 hafta önce Şikayet Et
    Mülakatın kendisi sorun . Ama mülakattaki sorular herkesin isteğine göre olmuyor. kemalizmi sevmeyenlere de kemalizmle ilgili sorular soruluyor ama sorulunca mecburen cevap veriyorlar. şimdi çıkıp ortalığı velveleye mi verelim yani. bazıları dikkatleri üzerlerine çekmek için sınırları çok zorluyor.
    Cevapla
  • dddd 1 hafta önce Şikayet Et
    yalan ile besleniyorlar
    Cevapla
  • erg 1 hafta önce Şikayet Et
    muhafazakar kesimi hiç anlamıyorum mülakatta ne sorulacağına sol cenah mı karar verecek peygamber efendimizle alakalı soru sormaya bile cesaretimiz adaylara aman solcular laikler ne der endişesi korkaklığı yeter artık dedirtecek noktaya getirdi .birde çıkmış biz böyle soru sormadık deyip laik kesime hesap veriyor korkmayın pısırık olmayın
    Cevapla
  • süleyman 47 1 hafta önce Şikayet Et
    kamu kokuşmaya mı başladı. İstenilen sorular sorulabilir fakat mülakat zaten başlı başına torpil mekanizması. Sen o kadar oku, sınava gir, bir sabah seni işe alacak devlet memurunun karşısına çık ve devlet memuru eşine kızmışsa o sabah mülakata girenlerin vay haline. Devam edin bakalım sosyal adaletsizliğe, sonra neden oy kaybediyoruz ya deyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR