Başıboş köpekler saldırdı: 7 koyun telef oldu

Erzincan’da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 7 koyun telef oldu. Koyunların sahibi Erdem Bayram başıboş köpeklerin çokluğundan yakınarak yetkililerden yardım istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 11:40 GÜNCELLEME 18.04.2024 12:10 GÜNCEL
Başıboş köpekler saldırdı: 7 koyun telef oldu
Başıboş köpekler saldırdı: 7 koyun telef oldu

Olay, Erzincan’ın Işıkpınar Mahallesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Erdem Bayram’a ait çiftliğe giren köpek sürüsü 7 koyunu telef etti.

Koyunların sesi üzerine çiftliğe giden Erdem Bayram gördüğü manzara karşısında şok oldu.

7 KOYUNU TELEF ETTİLER

7 koyunun telef olduğu 3 koyunun da kaçtığını belirten Bayram, “Kayıp koyunlardan birini buldum. Durumu Tarım İl Müdürlüğü ile paylaştım. Sağ olsunlar hemen bir ekip göndererek zararım ile ilgili rapor tuttular. Burada ilk kez böyle bir olayla karşılaştım. Evet, zararım büyük ama sağ olsunlar Tarım İl Müdürlüğü destek olacak” dedi.

Başıboş köpeklerin çokluğundan şikâyet eden çiftçi Erdem Bayram, bir daha zarara uğramamak adına yetkililerden yardım istedi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Vatandas 1 hafta önce Şikayet Et
    İt sevmeye devam!!!
    Cevapla
  • www 1 hafta önce Şikayet Et
    Başıboş köpeklerin başı boş olmaması gerekiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Koyunlar telef olduktan sonra mı yardım istiyorsun. Çoluğunuzu çocuğunuzu da parçalayacaklar, koyunlarla sadece idman yapıyorlar.
    Cevapla
  • neşe 1 hafta önce Şikayet Et
    biri yan baksa çeker vurursunuz, köpekten korkuyorsunuz? nasıl bir milletiz biz aklım almıyor :) olan garibim kuzulara oldu. gerçi geçen yaşlı amcayı namaza giderken parçalayıp öldürdülerdi, çoluk çocuk olsaydı bir de Allahım sen koru
    Cevapla
  • Servetiye Cephesi 1 hafta önce Şikayet Et
    Köy yerindesiniz, eliniz silah tutmuyor mu hemşerim! O köpekler yabani yırtıcı hayvan statüsünde. Kurt gibi sürü halinde avlanıyorlar. Alayını öldürmek vacib olmuş. Fetva mı bekliyorsunuz temizlemek için! Bedavadan malınızı-canınızı bir kaç it sürüsüne parçalatıyorsunuz. Alın tüfeği elinize, devire devire gidin! Günah diye düşünmeyin; bilâkis zararlı hayvanı öldürmek sadakadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR