Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan yeni haber! Ankara'ya sevk edildi

Eskişehir'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaklaşık 2 hafta önce tedaviye alınan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 11:40 GÜNCELLEME 19.04.2024 11:40 GÜNCEL
Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan yeni haber! Ankara'ya sevk edildi
Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan yeni haber! Ankara'ya sevk edildi

Eskişehir Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavi sürecinde hayati tehlikeyi atlatan Alço, ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Sanatçının eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'da Nuri Alço'ya kalp pili takılacağını belirterek, "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az." ifadesini kullandı.

Önceki yıllarda baypas ve kalp kapağı operasyonu geçiren Nuri Alço, Ramazan Bayramı öncesinde geldiği memleketi Eskişehir'de 6 Nisan'da rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılmış, 7 Nisan'da Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti.


TABURCU OLACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde bir süre yoğun bakımda kalan usta ismin tedavisi normal odada devam ediyordu.

12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'dan iyi haber geldi. Burcu Alço, yaptığı yeni açıklamada usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

"VARLIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Burcu Alço, açıklamasında; "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Rahatsız 1 hafta önce Şikayet Et
    Varlığına şükürler olsun demiş daha ne desin :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR