Belediyede kayıt cihazı iddiası! İnceleme başlatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddiaları üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatıldığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 15:45 GÜNCELLEME 19.04.2024 15:45 GÜNCEL
Belediyede kayıt cihazı iddiası! İnceleme başlatıldı
Belediyede kayıt cihazı iddiası! İnceleme başlatıldı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde yerel ve ulusal basına yansıyan belediye binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarının mahiyetinin anlaşılabilmesi için inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Abdullah sivaslı 1 hafta önce Şikayet Et
    Yeni yönetim personelleri gizlice dinlemek için yerleştirmiştir. Eski yönetim gitmiş. gidenler zaten dinleyemezlerki.
    Cevapla
  • Furkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Chp bu. Her türlü fırıldak bunlarda. Eğer dinleme cihazı varsa kesin kendileri yerleştirmiştir. Odayı harabeye çevirip bir yandaşlarına yeni baştan yaptırarak para kazandıracaklar. Bir taşla iki kuş. Bravo Afyon. Hırsızları başkanlığa taşıdınız. İlk günden çalışmayacaklarını, hır gür ile belediye kasasına çökeceklerini gösterdiler.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 hafta önce Şikayet Et
    gidenlermi yerleştirmiş.? çok ayıp.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR