"Doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin" CHP'de akraba atamalarına devam

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Tolgahan Erdoğan, seçimlerden sonra CHP'de peş peşe yapılan akraba atamalarına bir yenisinin daha eklendiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 18:01 GÜNCELLEME 20.04.2024 18:31 GÜNCEL
"Doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin" CHP'de akraba atamalarına devam
"Doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin" CHP'de akraba atamalarına devam

  HABER7

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde 'liyakat' naraları atan CHP'li isimler peş peşe akrabalarını belediyelerdeki önemli görevlere getirmeye başladı. Seçimlerin hemen ardından başlayan atamalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Tolgahan Erdoğan, Sarıyer Belediyesi'nde yapılan bir 'akraba ataması'nı sosyal medya hesabından duyurdu.

CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyorCHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor

"BAŞKANLIK DİYETİ ÖDENİYOR"

Tolgahan Erdoğan, "Başkanlık diyeti ödeniyor" başlığıyla yaptığı paylaşımda Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu'nun Mali Hizmetler Müdürlüğüne Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'in yeğeni Meltem Sarıoğlu'nu atadığını duyurdu. Sarıyer Belediyesi'nin internet sitesinden bakıldığında da Sarıoğlu'nun atamasının gerçekleştiği görüldü.


Aksu'nun başkan seçilmesine ilişkin bilgiler aktaran Erdoğan, "Oktay Aksu'nun Belediye Başkanı olmasında Gökan Zeybek'in etkisinin olduğu biliniyor. Sarıyer Belediyesinde boşalan Özel Kalem Müdürlüğüne Gökan Zeybek'in danışmanı olan Armağan Büyükkarakaş'ın getirileceği iddia ediliyor." dedi.

CHP'deki akraba atamalarına tepki gösteren Erdoğan "Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin; Doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin!" ifadelerini kullandı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Tarih 1 hafta önce Şikayet Et
    Chp tıpkı umeyye oğulları gibi davranıyor emevi saltanatı kuruyor yalnız içlerindeki mervaniler ysp chpnin sonunu getirecek
    Cevapla
  • Ahmed 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP ile AKP yarışıyor bakalım kim kimi geçecek
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakında PKK lı ortaklarınada mevki makam verirler chpkk Türkiye'nin milli güvenlik sorunudur nokta bunları Allah yok etsin inşallah tez zamanda amin
    Cevapla
  • Basri yüksel 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunların bastığı yerde kırk yıl ot bitmeyeceğini bu millet anlayacakta BASRA harap olduktan sonra.
    Cevapla
  • Tunc 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakında her yeri İzmir yaparlar. Hak ediyor bu millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR