Gelibolu Belediye Başkanı makam aracını satılığa çıkardı!

Gelibolu ilçesinin çiçeği burnunda belediye başkanı Ali Kamil Soyuak’ın ilk icraatlarından biri makam arabasını satılığa çıkarmak oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 22:47 GÜNCELLEME 21.04.2024 09:45 GÜNCEL
Gelibolu Belediye Başkanı makam aracını satılığa çıkardı!
Gelibolu Belediye Başkanı makam aracını satılığa çıkardı!

31 Mart yerel seçimlerinde, Gelibolu'da AK Parti'den belediye başkanı seçilerek CHP'li  Mustafa Özacar'dan koltuğu devralan Ali Kamil Soyuak'ın ilk icraatlarından biri makam arabasını satılığa çıkarmak oldu.

"SÖZ VERDİK SATIYORUZ"

Audi A6 marka aracı internette satışa koyan Soyuak; "Söz verdik, satıyoruz" dedi. Başkan Soyuak'ın gönderisini beğeni yağmuruna tutan vatandaşlar, lük makam aracının satılığa çıkarılmasını takdir etti. 

DR. ALİ KAMİL SOYUAK KİMDİR?

Dr. Ali Kamil Soyuak, 1973 İzmir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimin ardından yükseköğrenimine Erzurum’da başlayan Başkanımız Soyuak, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar nüfusuna kayıtlı olduğu Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi,  Evreşe Beldesi’nde doktorluk yaptı.

Soyuak, 2009, 2014 ve 2019’da yapılan Mahalli İdareler Seçiminde belde halkından üçüncü kez güvenoyu alarak üç kez üst üste Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Başkanımız Ali Kamil Soyuak, insan odaklı katılımcı bir politika, insanı düşünen ve insanı yaşatan bir anlayışla; vatandaşlardan aldığı güvenoyuyla; Evreşe Belediye Başkanlığı görevini büyük onur ve gururla yürütmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Yiğit 1 hafta önce Şikayet Et
    Başkanımızı tebrik ediyorum çok doğru bir karar vermiş, zaten dürüst bir inan olmasa millet bu teveccühü göstermezdi. Ayrıca bu ülkede resmi kurumlar TOGG kullanmalıdır, bu mecburi olmalıdır para ve istihdam dışarıya çıkarılmamalıdır.
    Cevapla
  • Elmas teyze 1 hafta önce Şikayet Et
    Öyle güzel insan Rabbim bize nasip etti arabayı niye sattığını biz çok iyi biliyoruz ona saygıyı duyuyoruz saygıyla eğiliyoruz çalışmalarına başarılar diliyorum Eğri taşlı kız teyze bize söz verdiği şeyleri yerine getirecek inşallah yar ve yardımcısı olsun Rabbim
    Cevapla
  • Umit FISTIKÇI. IST. 1 hafta önce Şikayet Et
    Boyle calisan ve insanlara hizmet eden insanlari baskanim diye halk bulur ve secer. Evrese de yaptigi hizmet ve saygiyi Gelibolu'ya yapacaginin teminatidir. Helal olsun GELIBOLU halkina saygili hizmet insanini bulmuslar. Hayirli olsun baskanim, yapacaginiz hizmetleriniz ve isleriniz de sizin ve arkadaslarinizin Rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah.
    Cevapla
  • Mustafa Güneş. 1 hafta önce Şikayet Et
    Saygı değer başkanımla bayramlaşma programında tanışmak şerefine nail oldum. Allah cc onu ve ekibini her türlü kazadan beladan iftiradan NAZARDAN kem gözlerden musibetten korusun inşallah.
    Cevapla
  • Angaralı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu insanlara yaranılmaz öküz altında buza ararlar iyi insanları görmezden gelirler işlerine gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR