Tokat'ta deprem: Çadır dağıtımı tamamlandı

Tokat'ta meydana gelen depremler sonrası vatandaşlara çadır dağıtımı tamamlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2024 16:52 GÜNCELLEME 21.04.2024 16:52 GÜNCEL
Tokat'ta deprem: Çadır dağıtımı tamamlandı
Tokat'ta deprem: Çadır dağıtımı tamamlandı

Sulusaray ilçesinde 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrası vatandaşlara çadır dağıtımı yapıldı.

Evlerine giremeyen vatandaşlar, AFAD, jandarma, komando ekiplerince kurulan çadırlarda kalıyor.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ihtiyacı olan tüm vatandaşlara çadır dağıtımı yaptıklarını belirterek, "Biz artık hayatın normalleşmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da değerlendirmeleri yapacağız. Vatandaşlarımızın tedirgin olacağı hiçbir hususu elden geldiğince bırakmamaya gayret göstereceğiz." diye konuştu.

Ailesiyle birlikte çadırda kalan Fatma Öz, evlerine depremler sebebiyle giremediklerini dile getirerek, "Devlet bize çadır verdi, yeme, içme imkanları...Yardım kuruluşları geldi, AFAD, Kızılay, UMKE onların sayesinde halkımız yiyecek içecek ihtiyaçlarını gideriyor. Devletimiz sağ olsun her zaman yanımızda, her türlü imkanları sunuyor. Allah başımızdan eksik etmesin böyle bir devleti." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Tokat'ta deprem meydana geldiSon dakika! Tokat'ta deprem meydana geldi

Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR