Bir suç örgütü daha çökertildi: Elebaşı yakalandı

Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşı dahil örgüt üyesi 8 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 08:12 GÜNCELLEME 23.04.2024 09:28 GÜNCEL
Bir suç örgütü daha çökertildi: Elebaşı yakalandı
Bir suç örgütü daha çökertildi: Elebaşı yakalandı

Son dakika haberi: Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini belirterek operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.



"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz" diyen Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

"Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen operasyonlarda 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma ve Hırsızlık' suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit ve darp, gasp ve hırsızlık, yağma ve eziyet, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu; av tüfekleri, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konuldu.

Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Pütürgeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Memleket çakma mafya çakal sürüsü dolu ..temizlemekle bitmez dikmekle ancak biter
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu şeref herkes el ele verip herkes bir olup ele vermeliler devletle çalışmalılar vatandaş durmayın teröristleri durdurmalıyız devletimize milletimize zarar veriyorlar çocuklarımızın geleceğinin oynuyorlar
    Cevapla
  • Ya şimdi? 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakalanmaları güzel de şimdi ne olacak? Yoklamaya gelmek cezasıyla serbest mi kalacak yoksa yeterince yatacak mı? Önemli olan bu. Değilse elli suçtan sabıkası vardı, yakalandı diye yine sokaklarda olursa yakalamanın hiç bir anlamı kalmaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    tebrikler tebrikler... vatandaş merak eder bu kadar mafya terör örgütü çete vs vs nasıl bu kadar çoğalmış... aklımda deli sorular
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 hafta önce Şikayet Et
    Idam uygulanmadikdan sonra yakalanmanin hic bir anlami yani degeri yokdur nasil olsa birkac gün sonra serbest birakilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR