Başkan koltuğuna oturan Nisa'dan köpek talimatı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in koltuğunu devrettiği 4'üncü sınıf öğrencisi Nisa Tahtacı, başıboş köpeklerinin toplatılarak barınaklara konulması talimatını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 14:19 GÜNCELLEME 23.04.2024 16:05 GÜNCEL
Başkan koltuğuna oturan Nisa'dan köpek talimatı
Başkan koltuğuna oturan Nisa'dan köpek talimatı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sebebiyle koltuğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Nisa Tahtacı'ya devretti.

Makam aracıyla belediye binasına gelen Nisa Tahtacı'yı Özel Kalem Müdürü Mahmut Bektaş, çiçekle karşıladı. Başkan Sekmen, makam odası önünde karşıladığı Nisa Tahtacı'ya temsili olarak görevini devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Tahtacı, ilk olarak sokak hayvanlarının toplatılarak barınaklara konulması talimatını verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç'a "Başıboş köpekleri toplayarak barınaklara koyun. Böylece öncelikle çocuklar olmak üzere halkımızı onlardan koruruz" dedi.

Kılıç'ın "Talimatınızı yerine getireceğim" sözleri üzerine konunun takipçisi olacağını ifade eden Tahtacı, aksi halde cezalandırarak görevden alacağını bildirdi. Küçük başkanın bu ifadesi odadakileri güldürdü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu'ndaki fayansların değiştirilmesi ve parklara daha çok ağaç dikilmesini isteyen Tahtacı, belediye görevlilerine tek tek not yazdırdı.

Başkan Sekmen, temsili olarak gerçekleşen makam devrinin ardından Nisa Tahtacı ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi. Başkan Sekmen, makam odasının çıkışına kadar uğurladığı Tahtacı ve öğretmenlerine planladıkları projelerin maketlerini de göstererek, yapacakları çalışmaları anlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Mina 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel söylemiş korkudan parklarda yürüyüş yapamıyoruz köpekler saldırıyor
    Cevapla
  • Mustafa Tekeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Köpek barınakları iyileştirilip,köpekler toplanmalı çocuklara saldırınca büyük travmalar oluyor çocuklarda, Allah kimsenin başına vermesin büyük yaralanmalar ve ölümler çok oluyor yakında bir akrabamıza saldırmış kolu çok kötü olmuş hastane hastane gezdiler tedavi için
    Cevapla
  • Ayşe 1 hafta önce Şikayet Et
    Ayrıca dinimiz bu şekilde emrediyor, bütün canlıları korunmasını. İdrak esebilene tabiki. Çok yazık. Onların ahı bir yerden çıkacak artık...
    Cevapla
  • Ayşe 1 hafta önce Şikayet Et
    Çocukları alet edip söylettiyorlar bu şeyleri. Barınakların halini görseydi o çocuk, tam tersini söylerdi, sakın o Barınaklara sokmayın derdi. İçler acısı ölüm kampları maalesef. Keşke insana yakışır barınaklar olsaydı da hepimiz kabul ederdik. Belediyeler kısırlaştırmıyor, o yüzden ürüyorlar. Ayrıca merdiven altı kaçak çok üreten var. Önce bunlara müdahale yapılsın.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Doğru toplanması lazım hepimizi korkutuyor lar. Çocuklar okula giderken korkuyorlar. Köpeklerden. Bizim bı suçumuz yok toplanmasini istemeyenler gibilerin yüzünden sokaktalar özenip aliyolar bakamiyinca sokağa saliyolar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR