Nuri Alço'dan sevindiren haber!

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan ve kalp pili takılan oyuncu Nuri Alço taburcu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 23:01 GÜNCELLEME 23.04.2024 23:01 GÜNCEL
Nuri Alço'dan sevindiren haber!
Nuri Alço'dan sevindiren haber!

Eskişehirli usta oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan’da evinde rahatsızlanmıştı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, daha sonra ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Kalp pili takılan Nuri Alço taburcu oldu.

EŞİ PAYLAŞTI

Burcu Alço, eşinin bir karesini paylaşarak "Terk etmedi sevdan beni... 17 gün sonra şükürler olsun"  notunu düştü.

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ilk muayenede sanatçının beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • hassoo00 1 hafta önce Şikayet Et
    Hemen iyileştiği gibi gazoz reklamlarında oynatın kadir inanıra yaptığınız gibi adam hastaneden çıkar çıkmaz yatak reklamlarında oynadı yahu
    Cevapla
  • ONCE VATAN 1 hafta önce Şikayet Et
    Değerli Arkadaşlar; Sadece oyuncu, ne isteniyorsa onu yapıyorlar. İç dünyasını bilemezsiniz. O yüzden tanımadığınız hiçbir insana önyargılı davranmayınız. O yüzden geçmiş olsun. Babamız yaşında bir adam. Allah sevdiklerine bağışlamış. Sağlıklı uzun ömürler
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Bundan sonraki süreçte dikkat gerekiyor tabiki ilaç ihmali beslenme programı konusunda asla taviz olmamalı.Kendileriyle sohbetim tesadüfen karşılaşmamız yaşamımda kıymetli bir hatıra oldu sevgi seli bir anda çevremizde oluşuverdi heyecanım sevincim oanlar tarifedilemez nezih şahsıyet kıymetli sanatçımızın sevgi saygı ile ellerinden öpüyorum.
    Cevapla
  • FAİZ=TERÖR 1 hafta önce Şikayet Et
    Millete gazoz diye hayasızlığı yayanlardan birisi de sensin. Teker teker gideceksiniz
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    her film bir zaman sonra bitecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR