İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Sağlık durumu nasıl?

Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşu öncesi uçakta rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 06:59 GÜNCELLEME 24.04.2024 08:17 GÜNCEL
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Sağlık durumu nasıl?
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Sağlık durumu nasıl?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul seferini icra eden TK2337 sefer sayılı TC-LJF kuyruk tescilli Boeing tipi yolcu uçağı, kalkış için yapılan kontrollerin tamamlanmasının ardından 21.45 sıralarında kapıdan ayrıldı.

Uçaktaki yolcular arasında yer alan tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, kalkıştan hemen önce rahatsızlandı. Durum üzerine kabin ekibi harekete geçti ve pilot kalkışı iptal edip kapıya dönme kararı aldı.

Doktor tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ciddi bir bulguya rastlanmayan Ortaylı'nın, tansiyon problemi nedeniyle rahatsızlandığı öğrenildi. Yapılan son kontrollerde ise, Ortaylı'nın uçuşa engel bir durumunun olmadığının anlaşılması üzerine uçağın kaptan pilotu kalkışı gerçekleştirdi.

THY'nin İzmir-İstanbul seferi gecikmeli olarak tamamlanırken, Ortaylı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • Onur hobi dünyası 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Şems 1 hafta önce Şikayet Et
    Her nefis ölümü tadacaktır.
    Cevapla
  • Fehim Mert 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Kemalettin 1 hafta önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
  • aziz 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifa versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR